Újdonságok

A HOLD RITMUSÁT KÖVETI A LONGINES ELEGANT COLLECTION LEGÚJABB KIADÁSA

Idén először kerül holdfázis kijelző a Longines Elegant Collection modellcsaládjába. A matt fehér vagy gyöngyház számlapos kiadások között gyémánttal és arannyal díszített változatokat is fellelhetünk.

A sallangmentes formaterv és az ebből fakadó időtlen elegancia jellemzi leginkább a 2016-ban indult szériát. Az eddigi kiadások között nem találunk 30 milliméteres átmérővel órákat, ezt az opciót kínálja a mostani megjelenés.

Ráadásul az Elegant Collection eddig felesleges cicomát nélkülöző formatervéhez nagyon illik a holdfázis kijelzés, amely mostantól 5 különböző változatban érhető el.

Matt fehér számlap acél csattal (L4.330.4.11.6)

A matt fehér számlapra festett római számokon olvashatjuk le a pontos időt. Jobb oldalon, 3 óra magasságában a számlapot négyzet alakban megnyitották, ez alatt fordul el a dátumtárcsa.

Az óra fő attrakciója azonban a 6 óránál elhelyezett holdfázis kijelző, amely a csillagos kék ég háttere előtt mutatja a Hold változását.

A rozsdamentes acél tokban L296 quartz szerkezet működik, a fémcsat biztonsági áthajlózárral van ellátva.

Matt fehér számlap zöld bőrszíjjal (L4.330.4.11.0)

Ez a modell megegyezik az előzővel, azonban a rozsdamentes fémcsat helyét mentazöld bőrszíj veszi át. A mutatók ródiummal bevontak minden esetben – az arany változat kivételével. A zafírkristály óraüveg mindkét oldalát tükröződésmentes bevonat fedi a könnyű leolvashatóság érdekében.

Matt fehér számlap kék bőrszíjjal (L4.330.4.11.2)

Ennek a kiadásnak a kék szíja remekül harmonizál a holdfázis kijelző hátterének színével. Miként az összes változat esetében, itt is 30 méteres vízállóságot kapunk, amely a kézmosás, ráfröccsenő víz esetén biztos védelmet jelent.

Gyöngyház számlap gyémántokkal (L4.330.4.87.6)

A fehér gyöngyházból készült számlapot 12 darab Top Wesselton gyémánt öleli körbe, amelyek az órajelölők funkcióját látják el, nagyon elegánsan. A dátumablakot ugyanúgy 3 óránál találjuk, az itt hiányzó gyémánt került át 12 órához.

Arany-acél modell gyöngyház számlappal (L4.330.5.87.7)

A rozsdamentes acél tok lünettájára tömör rozéarany fedőlemezt hajlítottak, így nem kell tartanunk annak korai kopásától. A fehér gyöngyház számlapot most is külön foglalatba helyezett Top Wesselton gyémántok díszítik. A mutatók, igazodva a lünettához, rozéra színezett 18 karátos aranyból készültek.

A Longines Elegant Collection arany-acél kiadását bicolor fémcsaton csatolhatjuk csuklónkra.