Újdonságok

A GUESS ÓRÁK ŐSZI/TÉLI SZEZONRA VONATKOZÓ STÍLUSJEGYEI

A megfelelő kiegészítő kiválasztása nem könnyű feladat, ezért most megmutatjak Önnek az idei szezon legtrendibb irányvonalait.

MODERN SZEMES

Szemes stílusú GUESS ÓRÁK. Ez a határozott, stílusos, figyelemre méltó, esztétikus külső modern megjelenést kölcsönöz a férfiak és a nők számára egyaránt.

A GUESS a nők és a férfiak számára is készített szemes óra összeállítást, sokoldalú stílusjegyeket felvonultatva az ünnepélyestől a sportosig. A kollekció pompásan ötvözi a divatos és az előkelő megjelenés jegyeit.

A négyzet alakú tokot és a napfény fehér római számokkal díszített számlapot egy állítható ezüst, arany és rózsaarany variációkban elérhető szemes szíj egészíti ki.

Annak érdekében, hogy a férfiak számára készült Mesh kollekció darabjai teljes mértékben illeszkedjenek viselőjük nappali és éjszakai életstílusához, a 44 mm-es, kerek tokot egy napsugár fekete vagy kék hold színű, római számokkal díszített számlap egészíti ki. A stílusvariációk között az ezüst, az arany és a kék is megtalálható, ami végigkíséri viselőjét a mozgalmas nappalok és hosszú éjszakák során.

Mivel a GUESS órák úttörőek a divat világában, a cég folyamatosan megújítja önmagát – összekapcsolva a kortárs kialakítást az időtlen stílussal és eleganciával.

ROMANTIKUS LÁZADÓ

A GUESS domború virág- és brokátmintákat használ, amely az érzékiséget a romantikával ötvözi.

Az éjszaka varázsa különböző arany és fekete flitterbe csomagolva romantikus töltetet ad a kacér és lázadó jellemzők mellé. Az izgalmas elrendezés középpontjában találhatóak a plüss virág- és brokátminták, amelyek káprázatos kapcsolatot eredményeznek.

Mindezt egy ábrándos, elegáns sziluettként polírozott arany szemes szíj egészíti ki. A legnagyobb vonzereje a fekete és arany brokátmintájú számlap, amelyet arany kristályos tok vesz körül – nem kérdés, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

A kollekció különlegességét a számlapon megjelenő flitterek és a csillogó fekete szíj adják, amelyek minden tekintetet magukkal ragadnak. A sötét tónusok polírozott arany tokkal történő ötvözése bátor párosítás, ami biztosan színesebbé teszi viselője kiegészítőit.

FÉNYŰZŐ MEGJELENÉS

A GUESS órák nőies kifinomultságot kínálnak a rózsarany és a lágy karamell, illetve az égszín kék színek elegáns kombinciójával, amelyek rendkívül fényűzű megjelenést kölcsönöznek.

A GUESS órák foradalmasították az elegancia és a nőiesség klasszikus megjelenését a rózsaarany kiegészítő gazdag színárnyalatokkal történő egyedülálló megjelenítésével. Az elegáns karamell színű valódi bőr szíj halványkék, római számokkal díszített számlappal és kristállyal kirakott tokkal párosítva kiérdemli a kihagyhatatlan karóra címet.

A sorozat legkiemelkedőbb darabja a kerek, rózsaarany tokkal rendelkező, karamell barna kövekkel kirakott lünettával körülvett többfunkciós számlappal felszerelt karórája. Extravagáns, mégis modern, ami a mai ruhatárban biztosan fontos szerephez jut. A vékony, szögletes tok sziluettje sokoldalúságot és vonzerőt sugároz. A kristályokkal és római számokkal kidolgozott számlap tökéletesen csillog viselője csuklóján.

Ebben a szezonban a múzsánkat a lenyűgöző és csábító árnyalatok inspirálták.