Újdonságok

GUESS TAVASZI-NYÁRI ÓRA ÉS ÉKSZER TREND

A GUESS tavaszi-nyári óra és ékszerkollekcióján továbbra is a nagyvárosi életmódra hangolt stílus jelenik meg. Az elegancia örökérvényű és ezt a GUESS pontosan tudja. Legújabb modelljeiből árad a nőiesség és az exkluzív stílus, melyek egy hölgy ruhatárából sem hiányozhatnak.

A 2017-es szezonban előtérbe kerül a finomabb, lágyabb kivitelezés, melynek tökéletes példája a GUESS legújabb hófehér modellje és a Rose Vive vintage stílusú minimalista karórái, melyeket letisztult megjelenés jellemez. Ékszerek terén továbbra is a bohém, valamint az extranőies darabok hódítanak ragyogó rózsaarany és ezüst árnyalatokban.

Az ékszerek tekintetében az idei szezon is tartogat néhány újdonságot: a lóhere motívum teljesen új irányzatot vitt a kecses női kiegészítőkbe, melyet csillogó kövekkel tesz még elegánsabbá a Guess. A tavalyi év nagy slágereiről a pillangó és a kör motívumról sem kell lemondani az idén, hiszen megújulva visszatérnek az ékszerek fénypontjaként.

Az extravagáns és színes kiegészítők kedvelői pedig most igazán ragyoghatnak a GUESS- Havanna Night kollekció káprázatos és színpompás modelljeiben, melyek garantáltan jókedvet csempésznek a mindennapokba. A kollekciót dinamikus és trendi órák jellemzik, melyeknél minden GUESSGirl nyári álomszínei dominálnak: a rózsaszín, az áfonyakék és a mangósárga árnyalatai.

A GUESS márka a férfiakról sem feledkezik meg, nekik is legalább olyan széles termékpalettát kínál ebben a szezonban, mint a hölgyeknek. A bőr, fém és szilikon szíjas órák mellett a szövetszíjas férfi órák lesznek a nyár legnagyobb slágerei. Szerezd be te is a szezon legszínesebb modelljeit a Guess hivatalos partnereinél.