Hírek

TÁMOGASS EGY OSZTÁLYT! ÉPÍTSD A JÖVŐT!

Egy bronxi történelem tanár által 2000-ben alapított DonorsChoose.org alapítvány több, mint 475 millió dollárt adományozott amerikai iskolák számára. A DonorsChoose.org kezdeményezéshez csatlakozó tanárok különböző kellékekre és gyakorlati tapasztalatokra vonatkozó igényeiket adják meg, az adományozók pedig a számukra inspiráló projekteket támogatják.

Több mint 2,3 millióan, kölönböző személyek és partnerek 800 000 projektet támogattak az oldalon, amivel több, mint 20 millió diákot segítettek, így a DonorsChoose.org az Amerikai Egyesült Államok állami iskoláinak vezető támogatójává vált. A DonorsChoose.org az egyetlen olyan közösségi finanszírozású kezdeményezés, ami közvetlenül tud tárgyi adományokat eljuttatni az iskoláknak, és minden támogatott projekt utóéletét levezeti fotók, köszönetnyilvánítás és költségelszámolás bemutatásával, ami megmutatja, pontosan mire fordították az adományozott pénzt.

A FREDERIQUE CONSTANT cég szolgenje a „Live your passion” (Élj szenvedéllyel!)”, amit a cég mindig szem előtt tart. A legutóbbi 2016-os Baselworld rendezvényen a Frederiqu Constant svájci órakészítő cég bemutatta új nemzetközi jótékonysági nagykövetét az Oscar-díjat nyert Gwyneth Paltrow színésznőt.

A jótékonysági munkában jártas Gwyneth Paltrow és a Frederique Constant cég egy új nemzetközi jótékonysági reklámkapmánnyal támogatja a DonorsChoose.org kezdeményezést a Classics Delight kollekción keresztül.

A reklámkampányban Gwyneth Paltrow egy új Classics Delight automata órát visel, és a karóra eladási árából minden esetben 50 dollárral támogatják a DonorsChoose.org szervezetet. A legtöbb ember örömmel fogadja, hogy egy ilyen gyönyörű ajándékkal segíthet valakinek, valahol jobb életet élni.

Az Amerikai Egyesült Államokban élő tanároknak szükségük van Önre, hogy valóra váltsák osztályuk álmát. Válasszon egy projektet, ami közel áll Önhöz, és adományozzon bármilyen összeget vagy segítsen azáltal, hogy megajándékozza Szerettét a Frederique Constant Classics Delight óra kollekciójának egy darabjával.

Látogasson el a www.donorschoose.org és a http://frederiqueconstant.com/collections/classics/delight/ honlapokra.