Újdonságok

CSÚCSTELJESÍTMÉNY: A MONTBLANC A MEGÚJÍTOTT 4810 KOLLEKCIÓVAL ÜNNEPLI 110 ÉVES FENNÁLLÁSÁT

A órakészítő cég speciális limitált kiadású teljesítmény-órákkal egészíti ki a bestsellerek listáját.

Az alpesi névrokon 4810 méteres csúcsa után elnevezve a Montblanc 4810 kollekciót először a Maison 2006-os centenáriumán mutatták be. A kollekció darabjai erős, elegáns és megbíható teljesítményt nyújtó órák tökéletesnek bizonyultak a modern utazók számára, és gyorsan egy kortalan Montblanc klasszikussá léptek elő – a luxus márka számára nem volt kérdéses, hogy ebben az évben a 110. évforduló alkalmával ismét előtérbe hozza a kollekciót.

A megújított kollekciót egy új és nagyon speciális limitált kiadású órával együtt a 2016. november 3. és 5. között megrendezett londoni SalonQP óra kiállításon is bemutatták. A választékot néhány egyedi új karóra is gazdagítja, amelyek mindegyikét a Mondtblanc saját svájci üzemében készítettek, és a Maison összetéveszthetetlen dizájn jegyeit viseli, beleértve a gilos számlapot és a híres kirobbanó Montblanc csillagminát. A kifinomult római számok vörösaranyból készültek, amelyeket gondosan tervezett mutatók egészítenek ki.

Fontos kiemelni a hiheteltenül könnyű és pontos Montblanc 4810 ExoTourbillon Slim órát, amely okoson ötvözi a márka által szabadalmaztatott ExoTourbillont lehetővé téve ezáltal a nagy pontosságú szinkronizálást. Emellett elérhető a rendkívül divatos 4810 Chronograph Automatic, ami elegánsan férfias ezüst-fehér számlappal és kontrasztos kék, illetve vörösarany mutatókkal rendelkezik. A karórában található egy önfelhúzó MB 25.07 calibre, és lenyűgöző 46 órás járástartalékkal rendelkezik. Mindkét modell stílusos fekete alligátorbőr óraszíjjal érhető el.

Bámulatos miniatúra, aprólékos, kézzel készített és teljesen egyedi festményeket láthatunk néhány évfordulóra készült óra számlapján, amelyek Észak-Amerikát, Ázsiát és Európát ábrázolják. A Montblanc bemutatja az első zsebóráit, emlékezve arra a korszakra, amikor Maison megalapult és a tengerészeti kronográfokra, amelyek több mint egy évszázaddal ezelőtt irányították a tengerészeket az óceánon keresztül. Mondhatjuk, hogy időről-időre.