Hírek

A MONTBLANC ÖT ÉVRE ALÁÍRT A GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED-NÉL

A stílusváltozást a márka a Goodwood Festival of Speed versennyel történő öt éves partneri szerződés aláírásával is megerősítette.

Július 2-án ért véget Anglia legnagyobb négy napos autóverseny fesztiválja. 

A Richemont márka lesz a Goodwood Festival hivatalos időmérő partnere 2021-ig. Ezért ebben az évben a versenyen egy külön kiállítást is szerveztek a Montblanc Timewalker kollekciónak.

A fesztivál látogatói megismerhették az új kollekciót, amit a BMW istállójának versenyszelleme inspirált, mely előkelő helyen, közvetlenül a Goodwood House mellett található. A kiállításon a magas kvalitású órák legjavát bemutatták.

A legemlékezetesebb események közé tartozott a limitált kiadású Montblanc TimeWalker: Chronograph Rally Timer bemutatása, mely épp úgy az 1960-as híres Minerva Rally Timeren alapszik, mint a limitált kiadású TimeWalker ExoTourbillon Minute Chronograph. Mind két karóra az időmérés két legjelentősebb elemét ötvözi: a Montblanc által szabadalmaztatott egy perces, „quick stop-second” mechanizmus alapján működő ExoTourbilliont – az 1 nyomógombos időmérőt, valamint a Montblanc TimeWalker Chronograph 1000-est, amely a perc ezred részét is képes mérni.