Egyéb

Josef Ajram a Tag Heuer nagykövete

Josef Ajram a TAG Heuer nagykövete

Josef Ajram a Tag Heuer nagykövete

Josef és a tőzsdei kereskedés

Josef Ajram Barcelonában született. Apukája szíriai, anyukája spanyol. Egyetemi tanulmányait magánintézetben folytatta, 2000-ben alapított saját céget a családja támogatásával, amely a tőzsdével foglalkozott, ekkor 22 éves volt. A cég különlegessége, a DAY TRADE, ami azt jelenti, hogy sok részvénycsomagot vásárolnak és adnak el egy nap alatt.

Josef és az oktatás

Josef előadóként tanfolymokon tanítja a tőzsdei kereskedést. 2009-ben egy vállalati klubbot alapított, ennek a klubbnak Spanyolországban több mint 800 tagja van. A személyes motivációról és az önfejlesztésről számos könyvet publikált.

 

Josef és a sport

A tőzsde mellett amatőr sportolóként olyan versenyeken vesz részt, mint a triatlon, a kerékpározás, hegyi kerékpározás, maraton futás. Ausztriában, Svájcban, Németországban és Dél-Korában több Ironman kihíváson vett részt. Ez első spanyol sportoló, aki Kanadában és Hawaiin befejezte az Ultraman tornát.

Josef Ajram videó

 

A SIKER GARANCIÁJA MINDEN TERÜLETEN

 

Nem sok ember van, aki képes arra, hogy tanulmányozza a pénzügyi piacokat és mellette egy trianoni versenyen is célba ér! Josef Ajram egy olyan spanyol üzletember, aki több területen is szilárdan megállja a helyét! 2010 óra könyvei több mint 200 000 példányszámban keltek el a könyvpiacon. A sportbajnok testén fontos tetoválások tűnnek fel, több nemzetközi versenyen biztonyított kerékpározás és triatlon sportágakban. Jelszavai a kemény munka és az önképzés ez lehet a siker garanciája minden területen… Josef Ajram a Tag Heuer nagykövete!

Josef Ajram a Tag Heuer nagykövete

Josef Ajram a Tag Heuer nagykövete