Újdonságok

A 7 legjobb óramárka

TAG HEUER

Az 1860-ban húsz éves Edouard Heuer alapította meg a vállalatot, a svájcban megtalálható Jura-ban. A TAG Heuer órákban egyszerre jelenik meg a tradíció, a tökéletesség, a megbízhatóság és a siker, ezért a teljesítmény megszállottjainak csuklójáról nem hiányozhat. A márka felelősséget vállal, hiszen 150 éve fontos szerepet játszik a természeti örökség megőrzésében és az összes termékének elkészítését ennek az etikai megközelítésnek a szellemében végzi. TAG Heuer-t viselni egy életérzés, amely tökéletesen szimbolizálja a kemény munka eredményét. A márka egyet jelent a kihívással, amellyel minden komoly üzlet- embernek szembe kell néznie, hiszen a siker csak is fejlődéssel érhető el.

LONGINES

1832-ben alapított márka a hagyomány, az elegancia, a teljesítmény felé köteleződött el. A Longines modelljeinek sikere az apró részletekben és egyedi megmunkálásukban rejlik, mely magabiztos üzleti eleganciát nyújt viselőjének. A Longines tradicionális múltja egyet jelent a minőséggel és az időtlen eleganciával. A Longines által végzett technikai kutatást több díjakkal is elismerték és jutalmazták. 1889-ben szabadalmaztatták a védjegyet, ami a ma is ismert szárnyas homokórákat tartalmazza.

FREDERIQUÉ CONSTANT

A márka értékei közé tartozik, hogy a tervezés során különös figyelmet fordítanak a modelljeik elkészítésére. Azt szeretnék, hogy ha a Frederique Constant órák klasszikusak és hagyományosak lennének, ugyanakkor időtlenek is maradjanak. A márka által készített órákat a kiváló minőség, a differenciálás és a precizitás jellemzi mind a tervezésben, mind a gyártásban. A márka nem hajlandó arra, hogy kompromisszumot kössön, a tervezés és a gyártás során minden egyes apró részletben megjelenik a precizitás. Mivel a Frederique Constant folyamatosan újít, hatalmas befektetést valósít meg annak érdekében, hogy termékeikben a kreativitás és a kiemelkedő technikai tulajdonságok együtt jelenjenek meg. Korszakalkotó, friss szemléletét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2015-ben elsőként jelent meg okos órával a luxus órák piacán.

MONTBLANC

A makulátlan minsőget, az előkelőséget a Mont Blanc számára csak a prémium kiegészítők fejezhetik ki. Az 1906-ban alapított német márka, a luxus íróeszközeiről híres, de a márka által készített parfümök is kedveltek és népszerűek. Európa legmagasabb hegyének nevét választotta a márka, hiszen nem kisebb céllal alapult meg, hogy a világ legjobb és legértékesebb tollait fogja elkészíteni és gyártani. Az álomból valóság lett. A Mont Blanc által készített óráknak is köszönhető, hogy a márka a legkelendőbb luxuscikkek közé tartozik.

MIDO

A Mido a spanyol YO MIDO szóbol származik, ami nem jelent mást, mint, hogy “mérem”. A Svájcban született óramárkát 1918-ban alapította Georges Schaeren. A márka jelenleg a Le Locle városában található meg, a svájci Jura-hegység szívében. A Mido filozófiáját az esztétika és a hitelesség és a funkcionalitás kifejezésekkel lehet körülírni. A márka által készített órákra leginkább az jellemző, hogy határozottan időtálló minőséggel készülnek.

SLAZENGER

A Slazenger 1881-es alapítása óta remek márkanév a sportok szerelmesei számára. A világ történetében a lehosszabb sporttámogatóként ismerjük. Az 1902-ben történő társulás, amelynek során a Wimbledon Tenisz Bajnokság hivatalos partnere lett, beírták a márkát a sporttörténelembe.

GUESS

A Guess egy olyan életstílust képvsel, amit legjobban úgy lehet kifejezni, hogy “One World, one Brand”. A márka nem csak a minőségre figyel oda, de arra is, hogy a részleteket gazdagon kidolgozzák és arra is, hogy kollekcióikra úgy tekintsenek, mint merész formaiságra és friss szemléletmóddal összeállított alkotásokra. A Guess azokat bűvöli el, akik csillogásra vágynak, de akiknek a klasszikus és a visszafogott vonalak tetszenek, a Guess számukra is remek, tökéletes megjeelnést tud nyújtani.