Újdonságok

A kitartás és a siker modellje a TAG Heuer nagykövete

A kitartás és a siker modellje a TAG Heuer nagykövete – Cara Delevinge angol divatmodell és színésznő. Londonban született, 1992-ben. A Storm Modell Managementtel kötött szerződést 2009-ben, miután befejezte az iskolát. Az Év modellje díj elnyerése után 2012-ben és 2014-ben szerepelt a Burberry, Murberry Dolce & Gabbana és Jason Wu showban is. Színészi karrierje 2012-ben indult, egy Anna Karenina feldolgozással. 2015-ben Margo Roth Spiegelmnat alakított a Papírvárosok című filmben.

A TAG Heuer nagykövete, hiszen hihetelenül elegáns és inspirálóan, keményen határozza meg karrierjét.

Cara lelkes szelleme és jó humora a legnagyobb alkotókat inspirálta és hatotta át a mozi világát. Folyamatosan Los Angeles, Párizs, New York, Milánó reflektorfényei előtt áll.

Az Instagrammon több mint 41 millió követővel rendelkezik, ahol egy viccesebb és egyre mozgalmasabb történetekkel örvendezteti meg rajongóit.

Cara a modell és a színésznői munka mellett a zenében is tevékenykedik. Énekel, dobol és gitáron is játszik. 2012-ben két zenei albumot írt és rögzített.

A DKNY és a Mulberry számára két divatgyűjteményt tervezett. A DKNY számos utcai stílusú tárgyat tartalmazott, a kalapoktól a bőrkabátig bezáróan. A gyűjteményt UNISEX-ként írták le és 2014-ben elent meg.

A Mulberry számára hátizsákokat és táskákat is tervezett, de a gyűjteményben pénztárcák, iPad tartók, telefonvédők, tasakok is szerepelnek.

2017-ben újságíróként is debütált. Olyan történetet szeretne az olvasónak átadni, ami valósághű képet ad tizenéves éveiről.

A TAG Heuer büszke arra, hogy nagykövetei között tudhatja Cara Delevingnet, aki mindíg új kihjívásokat vállal. Az oroszlán harsány, veleszületett eleganciájával Cara valójában a kitartás és a siker modellje.