Hírek

Longines-Conquest-VHP

A Longines Conquest V.H.P. új sportos modelleket mutat be

A Longines Conquest V.H.P. új sportos modelleket mutat be

A Conquest V.H.P. a quartz órák területén új eredményt tud felmutatni azáltala, hogy kombinálja a rendkívüli precizitást, a kiemelkedő technikai tudást és a sportos kivitelt, amelyet a márka egyedülálló eleganciája kísér. A Conquest eredeti lényegét, a sportos vonalat, megőrizve a márka olyan kronográfokat kínál, amelyek a Conquest V.H.P. szerkezet összes tulajdonságát magukban hordozzák.

A Longines és a quartz órák közötti kapcsolat múltja rengeteg fejlesztést rejt magában. 1954-ben az első quartz óra pontossági rekordot állított fel a Neuchâtel Observatory intézetben. Beilleszkedett a legendás Chronocinégines eszközbe, amellyel úttörővé vált az időmérés történelmében. Az atléták célvonalon történő áthaladásának filmszalagon történő pontos mérését, ezáltal megítélését tették lehetővé. 1969-ben a technológia fejlődése lehetővé tette, hogy a Longines bemutatassa az első karórákhoz tervezetett Ultra-Quartz szerkezetet. 1984-ben a cég nagy lépést tett a quartz calibre első Conquest V.H.P. karórába történő behelyezésével, amellyel akkoriban precíziós rekordot állított fel.

A márka új Conquest V.H.P modelleket mutat be

Az említett történelmi mérföldkövek mellett a márka új Conquest V.H.P modelleket mutat be, amelyek cronográf calibre szerkezettel különböző kivetelben érhetőek el. A szerkezetet egyedileg a Longines számára fejlesztették, amely megfelel az analóg órák által kínált magas precízitási követelményeknek (±5 mp/év). GPD (Gear Position Detection) rendszer segítségével lehetőség van a mutatók újraindítására, amennyiben az órát bármilyen külső behatás éri vagy mágneses mezővel érintkezik. Ezen jellemzők alapján elmondhatjuk, hogy kivételes szerkezetről van szó, amelyet hosszú élettartam és állandó naptár egészít ki.

Ezek az acél vagy fekete PVD modellek két méretben érhetőel el (42 és 44 mm átmérőben). Minden modell jelzi az órát, a percet és a másodpercet. 3 óránál egy 30 perces számláló, míg 9 óránál egy 12 órás számláló, az óra közepén pedig egy 60 perces számláló található. Az intelligens koronának köszönhetően minden modell egyszerűen kezelhető, miközben két különböző indikátor előre jelzi az elem élettartamát. A Conquest V.H.P. kronográfok kék, karbonszálas, ezüst vagy fekete számlappal érhetőek el. Ezeket a kivételes órákat acél vagy fekete PVD szíj vagy kék, illetve fekete gumiszíj egészíti ki.

Longines-Conquest-VHP-Chronograph