Hírek

Conquest V.H.P. GMT Flash Setting: karóra utazók számára

Conquest V.H.P. GMT Flash Setting:

karóra utazók számára

A Longines egy valódi quartz szerkezeten alapuló újdonságot mutat be: a Conquest V.H.P. GMT Flash Setting. Sportos és elegáns. Az utazást kedvelők számára kötelező darab. Manuálisan, könnyedén állítható időzónák akár a hagyományos módon, akár az okos „Flash Setting” rendszer segítségével, amely az órát az okostelefonról jövő impulzusok segítségével állítja be. Ez a karóra az órakészítés precizitását és a felhasználó élményét is magasabb szintre emeli. A második időzóna és a „Flash Setting” funkció által az óra méltó módon egészíti ki a Longines Conquest V.H.P. (Very high precision) családját, a három mutatós és a kronográf verziókat követően.

Alkotás, fejlődés, innováció. Ezekkel a szavakkal foglalhatnánk össze mindazt, ami a Longinest és a quartz szerkezetet összeköti. Alkotás: 1954-ben a márka első quartz órája pontossági rekordot állított fel a Neuchâtel Observatory intézetben. Tökéletesen illeszkedik a legendás Chronocinégines eszközbe, amely úttörőnek számít az időmérés történetében. 1969-ben a Longines technológiai szakértelme által létrejött az Ultra-Quartz, az első karórák számára gyártott quartz szerkezet. Fejlődés: 1984-ben nagy előrelépés történt, amikor bemutatták az első ultraprecíz Conquest V.H.P. quartz calibre szerkezetet. Innováció: 2017-ben a Longines bemutatta az új Conquest V.H.P. (Very high precision) kollekciót, amelyet egy új fejlesztésű, quartz alapú technológia hajtott. Ez új szintre emelte a felhasználói élményt. A V.H.P technológia a quartz szerkezethez képest olyan, mint számítógép az írógéphez képest: példátlan technológia, amely egyedi és összehasonlíthatatlan élményt nyújt.

Új GMT modellek

Napjainkban a Conquest V.H.P. (Very high precision) vonal új GMT modellekkel bővül. A kollekció egyéb elemeihez hasonlóan a Conquest V.H.P. GMT Flash Setting órákban is exkluzív szerkezet található, amely a felhasználó számára minden funkció használatát leegyszerűsíti: ultraprecízitás (±5 mp/év), Gear Position Detection (GPD) rendszer, amely mágneses mezővel történő érintkezés esetén törli a mutatók állását, okos korona, rendkívül hosszú elem élettartam és folyamatos naptár 2399-ig.

V.H.P. technológia továbbfejlesztése

Az új Conquest V.H.P. GMT Flash Setting továbbfejlesztette a V.H.P. technológiát, a világjárók számára nagyobb kényelmet biztosítva. Második időzónával, illetve egy Flash Settingnek nevezett funkcióval is rendelkezik. Kötelező darab minden utazó számára. A karóra a korona vagy az innovatív Flash Setting funkció segítségével könnyen állítható.

A Flash Setting által gyors és pontos időbeállítás lehetséges a korona használata nélkül, miközben az idő megfelelő pontossággal jelenik meg. A rendszer a felhasználó okostelefonját, illetve a megfelelő alkalmazást használja, de egyéb külső kapcsolat, mint WiFi vagy Bluetooth nem szükséges. Az alkalmazásban rögzített információ az okostelefonról fény impulzusok segítségével jut az óra számlapjához, a 12-es számnál elrejtett nyíláshoz. A Swap funkció egy másik figyelemre méltó előnnyel jár: lehetővé teszi a felhasználó számára az otthoni és az elutazáskor érvényes idők közötti egyszerű váltást a korona megnyomásával, amely könnyű olvashatóságot biztosít a világ bármely pontján.

Conquest V.H.P. GMT Flash Setting modellek

Ezek az acél vagy fekete PVD órák két méretben készültek (41 és 43 mm átmérő). A vékony nyílszerű, második időzónát jelző mutatón kívül, az órák, a percek, a másodpercek és a dátum (folyamatos naptár) is leolvasható. Az egyszerű koronának és a Flash Setting rendszernek köszönhetően minden modell könnyen kezelhető, miközben két különálló indikátor (E.O.L és E.O.E.) is jelzi az elem élettartamának végét. A Conquest V.H.P. GMT Flash Setting modellek kék, karbonszálas, ezüst vagy fekete számlappal érhetőek el. 10 óránál a „Home Time”, 2 óránál pedig a „Travel Time” felirat látható minden modell esetén. Ezeket a különleges órákat acél vagy fekete PVD szíj, illetve kék vagy fekete gumiszíj egészíti ki.

Elegáns és megbízható. A Conquest V.H.P. GMT Flash Setting a forradalmi V.H.P. technológiának köszönhetően az utazás szerelmeseinek új kedvence lehet.