Hírek

A Frederique Constant órák értékei

A Frederique Constant órák értékei – A Frederique Constant órák gyártása 3200 négyzetméteren és négy emeleten történik, az órák összeszerelése és a minőség-ellenőrzés is itt történik. Az alagsorban kapnak helyet a legújabb generációs, számvezérlésű órák az első emeleten pedig a legkorszerűbb minőség-ellenőrzési munkálatok történnek.

Az új órák születése a különböző osztályok, részlegek munkatársainak megbeszéléséből indul. Minden munkatárs szenvedélyesen éli át minden egyes új termék bevezetését, amelyek valódi eseményt jelentenek a vállalat életében.

Frederique Constant állandó értékei közé tartozik a formatervezés, az innováció, a szenvedély és a minőség. Minden egyes termék elkészítésekor a márka mérnökei különös figyelmet fordítanak a formatervezésre.

A Frederique Constant azt szeretné, hogy ha az órái klasszikusak és hagyományosak lennének, de közben szeretnének együtt haladni az idővel is. Minden órában fellelhető a részletek iránti valódi szenvedély is.

A márka folyamatos innovációt folytat annak érdekében, hogy a kreativitás és a kiemelkedő műszaki tulajdonságok egyaránt jelen legyenek termékeikben. A svájci óragyártó márka értékei közül nem hiányozhat a szenvedély sem.

A Frederique Constant órákat a kiváló minőség, a pontosság jellemzi, a gyönyörű órák a tervezésük közben tanúsított órák iránti szenvedély teszi különlegessé.

Minden egyes órát kézzel szerelnek össze és az összeszerelt órákat két ember ellenőrzi. Speciális felszerelésekkel további ellenőrzést végeznek, így a márka értékrendje között a minőség is központi helyet kaphat. A Frederique Constant nem ismer kompromisszumokat a minőséggel kapcsolatban.