Hírek

A Haute Route páratlan szakmai tapasztalatot nyújt

A Haute Route páratlan szakmai tapasztalatot nyújt amatőr kerékpáros versenyzők számára. A Haute Route számos szakértő társasággal karöltve biztosítja, hogy páratlan szintű biztonságot, kényelmet és prémium szolgáltatásokat élvezhessenek a versenyzők!

A biztonságra történő magas szintű odafigyelés szükséges. A Haute Route más néven „magas útvonal”-nak is lehet nevezni. A Pireneusokat, az Alpokat és a Dolomitokat változtatja egy hatalmas játszótérré a kerékpározás rajongói számára.

A Haute Route páratlan szakmai tapasztalatot nyújt

Ötven különböző országból érkeznek a versenyzők, a hét napos mentális és fizikai kihívásban ezerhatszáz kerékpáros indul el. Az amatőr kerékpárosok ugyanazon a pályán, ugyanazon a hegyi úton haladnak, amelyen a professzionális sportolók.

 

A három időtartamú próba nap fő szponzora és hivatalos időmérője a TAG Heuer.

Egy ilyen nagy kihívás előtt a versenyzők fejében olyan pozitív gondolatok jelennek meg, amelyek az elindulásra biztatják őket: „Nehéz, de meg tudom csinálni!”

 

A Haute Route páratlan szakmai tapasztalatot nyújt

 

A verseny alatt azonban, amikor a kitartás és a megtett erőfeszítések olyan feladatokra végrehajtására ösztönzik a versenyzőket, amelyeket nagy valószínűséggel a teljes teljesítőképességüket igénybe veszi, olyan gondolatok jelenhetnek meg a fejükben, mint az „SOS! Soha többet! Ez maga a pokol!”

A verseny végén pedig, amikor a kitűzött célt elérték és nem hagyták, hogy a kétségbeesés eltántorítsa céljaik elérésétől és büszkén jelenthetik ki „Megtettem!”

A Haute Route páratlan szakmai tapasztalatot nyújt

A versenyzőket az egész úton elkíséri a TAG Heuer Watch Truck és az út mentén frissíti a versenyzőket.