Hírek

Igazi király, a TAG Heuer nagykövete!

Igazi király, a TAG Heuer nagykövete! Steve McQueen Indiana államban 1930-ban született. Az amerikai színésznek nagyon nehéz gyermekkora volt. Amikor született édesanyja még csak tizenkilenc éves volt. Édesapja elhagyta a családot, amikor a híres színész két éves volt.

Tanulmányainak megszakítása után belépett a haditengerészet kötelékébe. 1953-ban szerepelt első alkalommal a filmvásznon. A hét mesterlövész című film jelentette hírnevének megalapozását. Olyan nagy sikerű, mára kultuszfilmekben játszott, mint A nagy szökés, amelyet Németországban forgattak 1962-ben.

Igazi király, a TAG Heuer nagykövete!

Egy zenélésből élő férfit alakít az 1963-ban készült Szerelem, a megfelelő idegennel című filmben, amelyben Natalie Wood a partnere.

1972-ben mutatták be A szökés című filmjét, amelyben egy szabadlábon lévő bűnözőt alakít.

A Pokoli torony című filmben 1974-ben Paul Newmannel játszott együtt. Egy tűzoldót alakít, aki a San Franciscó-i üvegtornyot, a világ legmagasabb felhőkarcolóját próbálja megmenteni a lángok martalékából.

Igazi király, a TAG Heuer nagykövete!

Steve McQueen szenvedélyes autóversenyző volt. Amikor lehetősége volt arra, hogy egy-egy mozifilmben vezessen, a feladatokat saját mutatványként hajtotta végre.

1970-ben a híres Le Mans című filmben Heuer címerrel díszített jelmezben szerepelt és a csuklóján egy négyzet alakú Heuer Monacót viselt. Az órának a filmbéli szereplése szuper sztár státusúvá változtatta. A kék szemű színész a kék színű órát azóta is összekapcsolják, a legenda a TAG Heuer nagykövete!

Igazi király, a TAG Heuer nagykövete!

1980-ban nagyon fiatalon, ötven éves korában győzte le a rák, a színészóriást négy alkalommal Golden Globe egy alkalommal pedig Oscar-díjra jelölték. Elhamvasztották és hamvait az Atlanti-óceánba szórták.