Hírek

A TAG HEUER AQUARACER KOLLEKCIÓJA KÉT ÚJ, SMARAGDZÖLD SZÁMLAPPAL RENDELKEZŐ MODELLEL BŐVÜL

A két új Aquaracer modellel a TAG Heuer olyan trendi színt vezet be, amely azon hölgyek, illetve férfiak számára készült, akik a divatot és a funkcionalitást ötvöző innovatív karórára vágynak.

La Chaux-de-Fonds, Svájc – 2019. szeptember: Az óceán megbabonázó kék és zöld árnyalatai által ihletve a márka két zöld színű számlappal rendelkező modellt alkotott, amelyek minden terepen sportos funkcionalitást biztosítanak. A stílusos karórákat a mindennapokban nyújtott sokoldalúságuk és a merülésre alkalmas kivitelezésük emelik ki. Egyénileg vagy párokban vásárolva is ideális. Ezek a modern Aquaracer modellek viselőiket élvezetes életre csábítják – legyen az akár a hullámlovaglás vagy a felszín alatti világ felfedezése.

Legyünk zöldek

A 43 mm-es Aquaracer csodálatos zöld számlappal rendelkezik, amely a napsugárhatással kiegészítve vonzza a tekinteteket. A számlapon látható horizontális vonalak hasonlítanak azokhoz a fa dokkokhoz, amelyekhez a vitorlások kikötnek. A számlapon 3 óránál egy dátumablak található. A lünettán látható számokat, illetve a 12 óránál található háromszög jelzést fekete lakk díszíti. A modell 32 mm-es kisebb párjánál hasonló napsugárhatású zöld számlappal találkozhatunk, de horizontális vonalak helyett elegáns gyémánt órajelzők díszítik. 3 óránál dátumablak látható, míg a könnyebb olvashatóság érdekében 12 óránál a lünettán egy háromszög található.

Mindkét óra, beleértve a szíjat is rozsdamentes acélból készült. A 43 mm-es modellben Calbire 5 Automatic szerkezet található, míg a 32 mm-es modellt quartz szerkezet hajtja.

Merülésre készen

Ez a két Aquaracer karóra annyira ellenálló, mint amennyire stílusos. Kalandokra és sporttevékenységekre teremtették. Kiválóan alkalmas víz alatti felfedezések végzésére is. Mint az Aquaracer modellek, ezek a karórák is rendelkeznek a búvárkodáshoz szükséges hat alapvető tulajdonsággal: vízállóság 300 m-ig (30 bar), egyirányban forgó lünetta, letekerhető korona, foszforeszkáló mutatók és indexek, dupla biztonsági kapocs és zafírkristály.

Elegáns, kifinomult és letisztult. A TAG Heuer történelmi Aquaracer kollekciójának újdonságai kortárs módon mutatják be a vízálló karórákat. Kényelmes viseletükkel és az időtálló kialakításukkal, a pontos és megbízható Aquaracer modellek készek arra, hogy elkísérjék rajongóikat a kalandjaik során.

Jellemzők

TAG Heuer Aquaracer Gents Green Dial
Referencia szám: WAY2015.BA0927
A TAG HEUER AQUARACER KOLLEKCIÓJA
Szerkezet
Calibre 5 automatic

Kijelző
Dátum, óra, perc és másodperc

Tok
Átmérő 32 mm, rozsdementes acél tok, egyirányban forgó rozsdamentes acél lünetta, zafírkristály tükrözésmentes bevonattal, lecsavarható korona, vízállóság 300 m-ig (30 bar)

Számlap
Zöld napsugárhatású, csiszolt számlap, ródiummal futtatott indexek és mutatók SuperLuminova® bevonattal

Szíj
Rozsdamentes acél szíj, rozsdamentes acél kapocs, dupla biztonsági gombokkal

TAG Heuer Aquaracer Ladies Green Dial
Referencia szám: WBD1316.BA0740
A TAG HEUER AQUARACER KOLLEKCIÓJA
Szerkezet
Quartz

Kijelző
Dátum, óra, perc és másodperc

Tok
Átmérő 32 mm, rozsdementes acél tok, egyirányban forgó rozsdamentes acél lünetta, zafírkristály tükrözésmentes bevonattal, lecsavarható korona, vízállóság 300 m-ig (30 bar)

Számlap
Zöld napsugárhatású, csiszolt számlap, 11 index gyémántokkal, ródiummal futtatott mutatók SuperLuminova® bevonattal

Szíj

Rozsdamentes acél szíj, rozsdamentes acél kapocs, dupla biztonsági gombokkal