Style Blog

Longines órákkal gazdagodtak az Ír bajnokság nyertesei

Longines órákkal gazdagodtak az Ír bajnokság nyertesei – Az Ír Bajnoki Hétvégét Ryan Moore nyerte Leopardstownban. Az 1983-ban született bajnok 2006,2008 és 2009-ben is elnyerte a Champion Jockey címet, ami azt jelenti, hogy egy adott szezonban a legtöbb versenyt megnyerte. Moore négyéves korában kezdett lovaglást tanulni. Moore számára a labdarúgás is nagy szenvedélyt jelentett. Testvéreivel ellentétben, akik már korán tudták, hogy versenyezni szeretnének, még tárgyalásokat is folytatott fociklubokkal.

Tizenhat éves korában aratta első győzelmét és ekkor született meg benne az elhatározás, hogy karrierként tekintsen a lovasversenyekre. Édesanyja arra próbálta meg rábeszélni, hogy maradjon az iskolában.

Longines díjak a bajnokoknak – Longines órákkal gazdagodtak az Ír bajnokság nyertesei

2017-es szezonban Moore, a harmadik legnagyobb zsoké lett Nagy-Brittanniában, csak Frankie Derrori és Joe Fanning előzi meg őt, akik mindketten már évtizedek óta lovagolnak.

Aidan O’Brien ír lóversenyző edző elmondta, hogy tudták, hogy a mai napon nagyon jó állapotban lesz a bajnok és nem is lehetett volna boldogabb vége a napnak, mint a győzelem.

O’Brien 2011 óta edzője Moorenak, több nagy versenyt is nyertek már együtt, Moore azonban nem szeretett volna költözni ezért egy kompromisszumot kötöttek, amely lehetővé tette, hogy Moore továbbra is Angliában éljen, de a fő találkozók alkalmával Írországba utazott.

A Longines a rangos verseny nyerteseit, oktatóit és zsokéit jutalmazta órákkal. A márka Elegancia-díjat adományozott a versenypályákat látogató hölgyek számára is Longines karórákkal díszítette viseletüket.