Hírek

Titokzatos Esernyős Ember

Titokzatos Esernyős Ember lélegzetelállító helyzetekben

Titokzatos Esernyős Ember

Első számú szerep jutott a svájci óragyártásnak a karórák elmúlt évszázadban végbemenő hatalmas fejlődésében. A svájci órakészítő mestereket kezdetekben az motiválta, hogy a faliórák szerkezeteit olyan méretben állítsák elő, hogy azok akár az ember zsebében is elférjenek, de megbízhatóan és pontosan működjenek. Így születtek meg a zsebórák, majd a szerkezetek méretének további csökkentésének köszönhetően a karórák.

Titokzatos Esernyős Ember

A MIDO svájci óragyártó céget 1918-ban alapítottak. Az elmúlt évben ünnepelte 100 éves születésnapját. A név a spanyol YO MIDO szóból származik, ami nem jelent mást, mint azt, hogy „mérem”. A huszadik század első évtizedeiben a MIDO már a női karórák színes változatait is létrehozta. A MIDO értékei között szerepel, a rendkívüli pontosság, a teljesítmény és a tiszta esztétika.

Titokzatos Esernyős Ember

Titokzatos Esernyős Ember

A MIDO támogat számos sport eseményt és tehetséget. Többek között a Titokzatos Esernyős Ember produkcióit, aki akkor érzi magát a legjobban, ha minél magasabb helyre tud mászni és minél inkább a perem közelébe kerül.

A titokzatos esernyős ember lélegzetelállító produkciói között szerepel, amikor járt a Duna vízén, de felmászott már a Megyeri hídra, a Szabadság hídra és az Erzsébet téren megtalálható óriáskerékre is.

Ezeknek a produkcióknak a célja, hogy hazánkat, Magyarországot népszerűsítsék a nagyvilágban. Általában ezért választanak olyan helyszíneket, amikor a nagy magasságból jól láthatóvá válik a híres és nevezetes helyszíneket tartalmazó háttér.

A Titokzatos Esernyős Ember támogatója a MIDO a fenti videóban jól látható, ahogyan a Titokzatos Ember, egy-egy lélegzetelállító produkciójának helyszínén karórájára pillant.