Hírek

A Longines elkötelezett a lovas sportok világa iránt

A Longines elkötelezett a lovas sportok világa iránt

A Longines elkötelezett a lovas sportok világa iránt

A FEI – a Lovas Sportok Nemzetközi Szövetsége, a lovas sport nemzetközi irányító testülete. Központja Svájcban található, Lausanneban. A FEI által alkotott magatartási kódex a lovak jólétét óvja a fizikai bántalmazásoktól, illetve a doppingszerektől. 1921-ben jöt létre a szövetség Belgium, Dánia, Franciaország, Olaszország, Japán, Norvégia, Svédország, illetve az Amerikai Egyesült Államok nemzeti szervezeteinek csatlakozásával.

Ma már 134 Nemzeti Lovas Szövetség működik együtt a FEI-vel. A Nemzetközi Póló Szövetséggel egyetértési nyilatkozatot írt alá, de nem ír elő szabályokat a póló, illetve a lóversenyekre. A szervezetnek 13 különböző elnöke volt, az egyetlen, aki két alkalommal is szolgált, vezette a szervezetet Quarles van Ufford. Ma már elfogadott, hogy az elnök, legfeljebb két megbízatási időt tölthet be. 2014-óta Ingmar De Vos az elnöki tisztség viselője.

A Longines megállapodást kötött a FEI-vel amely a svájci óra nevét a szövetség fő partnereként használja. A Longines lett a Nyugat-Európai Liga, Észak-Amerikai Liga, Kína Liga címpartnere.

A Longines elkötelezett a lovas sportok világa iránt

Ezen megállapodások és együttműködések, partnerségek megerősítik a Longines elkötelezettségét a lovas sportok területén. Ezen a területen a Longines immáron egy fontos szereplő lett, hiszen hosszú idők óta kapcsolódott a márka a lovas világhoz. 1869-ből származik a legrégebbi, lovas motívumokkal díszített Longines óra, amely a lovas témájú zsebórák hosszú sorát nyitotta meg.

A Longinest első alkalommal egy 1912-es ugrató show alkalmával társították, ma már a Longines elkötelezett a lovas világ és annak különféle ágai iránt.