Hírek

Az év Longines tulajdonosa díj

Az év Longines tulajdonosa díj

Az év Longines tulajdonosa díj

A Svájci Luigi Baleri elnyerte az év Longines tulajdonosának járó trófeáját immáron második alkalommal. A díjátadóra a Longines CSI5* Basel alkalmával került sor. A svájci egyéni európai bajnok és olimpiai ezüstérmes 2019-ben sok sikert ért el. A Rotterdami Európa Bajnokság, a Lyoni 5* Nagydíj elnyerése után Weillingtonban, Bázelban és Genfben is nagy sikert aratott.

Az év Longines tulajdonosa díj

A Longines marketing alelnöke Matthieu Baumgartner úgy kommentálta, hogy nagy öröm számára, hogy elindítják az együttműködést az év Longines tulajdonosa díj nyertesével a FEI World CupTm, a FEI Jumping Európa Bajnokságon. A teljes Longines nevében kifejezte őszinte gratulációját és sok sikert kívánt a győztesnek az elkövetkező évekre.

Az év Longines tulajdonosa díj

A díj egy olyan bronz szobor, amely egy ugró lovat ábrázol. A Longines az év tulajdonosa díjat 2004-ben hozták létre, annak elismerésére, hogy díjazzák a legjobb ugróló tulajdonosát. A nyertes lehet bárki aki lovagol. Részt vesz a Longines FEI Jumping World CupTM 5* nagy tornán és a Longines FEI Jumping Nations CupTM döntőjében, országos bajnokságokon, világbajnokságon, valamint az olimpiai játékokon. A nyertes egy kifejezetten a győztes számára készített bronz szobrot, valamint egy Longines órát kap.

Az eddigi nyertesek:

John, Pat és Lisa Hales (GBR)(2004 és 2005).

Mrs Serena Hamberg (AUT) (2006).

Mrs Nancy Clark (USA) (2007).

Mr Eric Lamaze (CAN) & Mr John Fleischhacker (USA) (2008, 2009 és 2010).

Mrs Beverley Widowson (GBR) (2012).

Mrs Jane Clark (2013).

The Holsteiner Association (2014).

Mohamed VI, Morocco Királya, (2015).

Mr Benoît Zimmermann (FRA) (2016).

Stuteri Arch – Mrs Charlotte Söderström (SWE)(2017).

Mr Luigi Baleri (2018).

Mr Luigi Baleri (2019).