Hírek

Meg akarja mutatni az embereknek Isten művének szépségét!

Daniel Norris amerikai profi baseball játékos. Családja Tennessee államban már több mint nyolcvan éve üzemeltet bicikliboltot. A szezonon kívüli időszakban Norris egy 1978-as furgonban él, amelyet Shaggy becenévvel illet. Tony LaCava vezérigazgató szavai szerint nagyon sok értéke van Norrisnak, aki tud gondoskodni önmagáról, az, hogy egy Volkswagen Westfalia furgonban él másodlagos.

Daniel Norris

Norris kétmillió dolláros bónuszt kapott, ennek ellenére alig nyolcszáz dollárból él, erről azt nyilatkozta egy interjúban, hogy valójában sokkal kényelmesebb számára, hogy ha szegény életmódot folytat. Azt állítja, hogy soha nem érdekelte a gazdagok és a híresek életmódja. Sokkal inkább törekszik olyan dolgokra, mint hogy a hegyek között éljen, szörfözzön, a természetben legyen. Nagyon szeret túrázni, szörfözni, kempingezni. Legkedvesebb hobbija a fotózás.

Daniel Norris

Norris keresztény és mélyen hívő, úgy gondolja, hogy Istennek terve van vele. Nem a sikerei, sokkal inkább az Istenbe vetett hite alapján él, a sikereit csak hozzáadott áldásként értékeli. A fotózás azért is kedves hobbi a számára, mert meg akarja mutatni az embereknek Isten művének szépségét!

Daniel Norris

2015-ben az Instagramon jelentette be, hogy pajzsmirigy rákot diagnosztizáltak nála. Az orvos beleegyezését adta, hogy folytassa a játékot, majd a szezon végén kezdte meg kezelését. Miután eltávolítottak egy rosszindulatú daganatot október 29-én bejelentette, hogy rákmentessé vált.

Daniel Norris

Daniel a luxus szállodák csillogása helyett, inkább a csillagok alatt tölti éjszakáit. A TAG Heuer Autavia karórája a csuklója körül elkíséri őt, miközben felfedezi a világot!