Hírek

Frederique constant óra

Filozófiánk lényege az elérhető luxus! Frederique Constant

Interjú – Daan van der Bruggen a Frederique Constant értékesítési igazgatója

Chrono: Kedves Daan, üdvözöllek Magyarországon! Bemutatnád kérlek, milyen munkát végzel a Frederique Constant svájci központjában?

Daan: Nagyon köszönöm, mindig örömmel jövök Budapestre! Értékesítési igazgatóként a Frederique Constant eladásaiért felelek az Európai Unióban, valamint Közép- és Kelet-Európában. 

Chrono: Mit gondolsz, mi teszi a Frederique Constant órákat különlegessé?

Daan: Filozófiánk lényege az elérhető luxus. Szeretnénk, ha minél többen élvezhetnék a luxusórák nyújtotta örömöt! Ez az elképzelés tetten érhető az egész kollekciónkban. Ennek megfelelően manufaktúra szerkezettel ellátott órákat kínálunk már 2.150 eurós ártól. Ezeket az óraszerkezeteket házon belül fejlesztjük, házon belül készítjük és házon belül szereljük össze. A svájci óraipar kínálatával összevetve egészen egyedi ez az árszínvonal. 

Chrono : Mik a főbb célok itthon és nemzetközi szinten?

Daan: A fő cél Magyarországon a piaci jelenlétünk növelése és az elérhető luxushoz kapcsolódó startégiánk kiterjesztése. Ez a stratégia egészen elképesztő eredményekre vezetett már viszonylag rövid cégtörténelmünk (32 év) alatt is. Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni luxustermékeinket Magyarországon is! 

Chrono : Végezetül, felfedhetsz valamit az idei év újdonságai közül?

Daan: A részletekkel kapcsolatban titoktartási kötelezettségem van, azonban 2020-ban három fő irány mentén határoztunk az új modellek megjelenéséről:

  • Időtlen formatervvel és integrált fémcsattal jelentkezünk
  • Már nem először történelmünk során most ismét sokkolni fogjuk az óraipart egy egészen különleges manufaktúra szerkezettel
  • A „horological smartwatch“ sikerét tovább visszük. Ezek olyan gyönyörű svájci órák, melyeket szívesen viselünk minden nap, azonban belsejükben a legmodernebb technológia található, egészségmegőrzés, sport, fittség funkciókkal. Okosórák álruhában!
  • https://www.watchdeluxe.hu/frederique-constant/