Hírek

Frederique Constant bemutatja: Új Classics Art Déco Round kollekció

Classics Art Déco Round kollekció – A Frederique Constant öt új modellel jelentkezik, melyek a Classic Art Déco kollekció részét képezik.
Egyszerre klasszikus és kortárs, tökéletes kiegészítője a modern, önmagát menedzselő nőnek.

Classics Art Déco Round kollekció

Az először 2007-ben megjelent kollekció új modelljei immár több, mint 10 év órakészítési és formatervezési eredményeire épülnek. Túllépnek a múló divattrendek túlméretezett óratokjain és kevert stíluselemein. Sokkal inkább az időtlen klasszicizmust keresik, nagyon finom és elegáns megjelenéssel ötvözve.

Classics Art Déco Round kollekció

A Classics Art Déco Round most megjelenő modelljei tovább viszik elődeik klasszikus kinézetét, mégis modernizált külsőt kaptak. Nagyon nőies, nagyon finom vonalvezetésű, harmonikus és elegáns. A tokforma kissé lekerekített, így jobban illeszkedik a csukló kontúrjához.

Classics Art Déco Round kollekció

Változatos kialakítás – Classics Art Déco Round kollekció

A 30 milliméter átmérőjű tok oldalának középrésze barázdált kialakítású, teljesítve az órakészítés luxus szegmensének szigorú elvárásait. A gilosált számlap körül apró vonalkák jelzik a perceket, az órákat római számokon olvashatjuk le. A gyöngyház számlapon szépen csillan meg a fény, a tok anyaga rozsdamentes acél vagy arany bevonat lehet.

Classics Art Déco Round kollekció

Mindegyik számlap fajtához saját szíj tartozik, mely lehet acél, arany bevonat vagy kék szatén. Utóbbi kivitelezés esetén a puha tapintású, selyem érzetű szíjat tartó tokfülek egyenként 9 gyémántból álló borítást kaptak. Mind az 5 modell koronája különlegesen csiszolt drágakő berakást, cabochon-t kapott. A mindennapi gondtalan használat érdekében az óratok belsejében Frederique Constant quartz szerkezet található, az elem várható működési ideje 72 hónap.

Classics Art Déco Round kollekció