Hírek

Új modell a TAG Heuer okosórái között

Új modell a TAG Heuer okosórái között

TAG Heuer okosórái

TAG Heuer okosórái – 2015-ben a TAG Heuer bejelentette első okos órájának megjelenését, amelyet TAG Heuer Connected névvel vezettek be a piacra. Mint ahogyan sok smartwatch óra a TAG Heuer modellje is a népszerű Android Wear operációs rendszert használja, de a modell saját alkalmazást is kínál. 2017-ben a márka egy újabb intelligens órát mutatott be, amely a tulajdonosának lehetővé teszi, hogy válthasson a csatlakoztatott és mechanikus módok között. Most újabb modellel bővül a TAG Heuer Connected.

Teljesen fekete megjelenést biztosít a TAG Heuer Connected modellnek az ultra könnyű titán tok. Az új időmérő felkészült a cselekvésre és készen áll arra is, hogy tökéletes stílust biztosítson viselőjének. A 160 éves know-how eredménye a karóra tökéletes kialakítása a TAG Heuer új modelljében a lehető legjobban találkozott egymással a technológia és a kiemelkedő minőségű alapanyagok.

A tervezők nem ismernek kompromisszumot! Az avantgárd ízlésüknek megfelelően irányították a tervezés munkálatait, hogy létrehozzák a Connected órák egy új generációját.

A TAG Heuer Connected karórák titán tokot, kerámia előlapot kaptak amelyek sportos eleganciával rendelkeznek. A legendás kronográfiák az ikonikus TAG Heuer vonalaknak köszönhetően páratlan eleganciát biztosítanak.

A korona és a nyomógombok helyettesíthetik az érintőképernyőt így edzés közben nagyobb kényelmet érhetünk el. Sportos, exkluzív alkalmazást tesznek lehetővé és az integrált érzékelők segítségével valós időben tájékozódnak a teljesítményünkről.