Hírek

A TAG Heuer okos órája a TAG Heuer Connected

A TAG Heuer okos órája a TAG Heuer Connected – A Wear OS vagy más néven Wear OS Google a Google által fejlesztett Android operációs rendszer, amely az okos órák számára fejlesztett operációs rendszer. A Wear OS támogatja a Bluetooth, a Wi-Fi, a 3G és az LTE kapcsolatokat és számos funkcióval és alkalmazással rendelkezik. Amikor az operációs rendszert kifejlesztették 720 000 okos órát szállítottak ezzel az operációs rendszerrel. 2018-ban már 10 és 50 millió közöttire tették a telepítések számát.

A TAG Heuer okos órája a TAG Heuer Connected

A TAG Heuer 2015-ben mutatta be első okos óráját, amely a Wear operációs rendszerrel működött. A márka saját okos óra modellje a TAG Heuer Connected nevet kapta, számos saját applikációt és olyan intelligens funkciókat is tartalmazott az óra, mint a stopperóra, a riasztás vagy az időzítő.

A TAG Heuer okos órája a TAG Heuer Connected

A bemutató New Yorkban extravagáns környezetben zajlott. Azok számára akik ott voltak felejthetetlen pillanatokat szerzett a TAG Heuer vezérigazgatója Jean-Claude Biver. Biver a sajtótájékoztató végén színházi pillanatokra emlékeztető előadást tartott a svájci óragyártás kezdeteiről. Megemlítette, hogy az 1500-as években indult a svájci óragyártás, és egy hatalmas sajtot hoztak be a színpadra, hiszen Biver azt mondta, hogy ha Svájcban járunk, akkor mindig ajándékba kell hoznunk svájci sajtot.

A TAG Heuer okos órája a TAG Heuer Connected

A Connected okos óra dupla biztonsági zárral ellátott pillangózárral, gumi sportos szíjakkal, acél szíjjal kapható. Ultrakönnyű súlyával hozzájárul a sportos teljesítményhez.

A Connacted óra a TAG Heuer Boutiqban kapható, amely a 1062 Budapest, Andrássy út 2. szám alatt található meg.