Hírek

A kézírás maga a boldogság!

Mont Blanc varázslatos kollekciói – A kézírás maga a boldogság! Tanulmányok kimutatták, hogy a napi rendszerességgel folytatott kézzel történő írás, pozitív hatással van a tanulásra, a fókuszálásra, a kreativitásra és az egészségünkre is. Gondolkozott már azon, hogy hogyan adhatna hozzá több kézírást az életéhez?

Mont Blanc varázslatos kollekciói

Ha kézzel írunk, akkor megdolgoztatjuk mind a jobb, mind a bal agyféltekénket. A gyermekek és felnőttek számára is alapvető eszköz ahhoz, hogy agyunk kognitív funkciói fejlődjenek. Ha rendszeresen írunk kézzel, akkor fokozhatjuk a kreativitásunkat is. A kézzel írt információ előbb megtapad a memóriában. Miközben kézzel írunk több agyterület is működésbe lép.

A tanulmányok azt is kimutatták, hogy azok az emberek, akik a feladataikat és a céljaikat kézzel leírják, 33%-kal nagyobb valószínűséggel elérik a céljaikat.

Remek ötlet tehát, hogy ha a lehető legpontosabban, legkonkrétabban megfogalmazzuk célunkat és a céljainkhoz vezető teendőink listáját és azt napi szinten vezetjük.

Mont Blanc varázslatos kollekciói

Írjunk naplót kézzel! Nézzünk körül magunk körül és figyeljük meg a részleteket! Az írás egy rendkívül jó gyakorlat, amely során ápoljuk a képességünket, hogy figyelmet fordítsunk és értékeljük az egyedülálló részleteit mindennapi életünknek. Ha kézzel írott jegyzeteinkben megőrizzük őket, bármikor visszatérhetünk hozzájuk és újraélhetjük ezeket a pillanatokat.

Ahogyan életkorunk előrehalad csökkenek gondolkodáson alapuló készségeink. Az agyunk edzésével, ezek a funkciók jelentősen javíthatók! A kézírást tartsuk egy olyan edzésnek, amellyel agyunk öregedését késleltetjük. Kutatók bebizonyították, hogy a kézírás egy nagyszerű gyakorlat arra, hogy agyunk mozgásban maradjon.

Mont Blanc varázslatos kollekciói

Mont Blanc varázslatos kollekciói

A Mont Blanc számára az előkelőség egy olyan attitűd, amely makulátlan minőségű, prémium kiegészítőkkel fejezhető csak ki. Termékkínálata a valódi úriembereknek készült, akik használati tárgyaikkal nap, mint nap kifejezhetik kiválóságukat. Egyedülálló, sportos luxust képvisel a piacon, amely új inspirációt nyújt a tervek megvalósításához.

Milyen nevet is választhatna magának egy hamburgi cég, amely nem kevesebbet álmodott meg 1906-ban, mint hogy a világ legjobb és legértékesebb tollait fogja gyártani, mint Európa legmagasabb hegyét, a Mont Blanct.

Az álom valósággá vált, a márka a legkelendőbb luxuscikkek közé tartozik, nem csak végtelenül precíz kidolgozású tollainak, de óráinak, bőráruinak köszönhetően is.

A tollak varázslatos kollekcióiban megannyi limitált különlegességre bukkanhatunk, melyek befektetésnek sem utolsók.