Hírek

MontBlanc és üzleti táska

MontBlanc és üzleti táska – Ma az utazás olyan természetes mint a légzés. Csomagoljuk a bőröndünket, megragadjuk az útlevelünket és elindulunk a reptérre. Minden egyes út számít és minden egyes út hozzánk tesz valamit. Legyen az utazásunk számunkra az inspiráció forrása.

Egy sikeres üzleti út sokkal több, mint az üzlet lezárása. Akárhol is landoltunk a világban, biztos, hogy a napunk egy teljesen másfajta nap lesz, kiszakadtunk a hétköznapok körforgásából. Lehetőségünk van arra, hogy magunka szívjuk a helyi kultúrát és akármelyik pillanatban részesünk lehet egy felejthetetlen kalandban is. Lehetőség arra, hogy értelmes és tartalmas kapcsolatot alakítsunk ki a körülöttünk lévő világgal és lehetőség arra is, hogy hozzátegyünk egy friss és másfajta kilátást az életünkhöz.

MontBlanc és üzleti táska

Milyen nevet is választhatna magának egy hamburgi cég, amely nem kevesebbet álmodott meg 1906-ban, mint hogy a világ legjobb és legértékesebb tollait fogja gyártani, mint Európa legmagasabb hegyét, a Mont Blanct. Az álom valósággá vált, a márka a legkelendőbb luxuscikkek közé tartozik, nem csak végtelenül precíz kidolgozású tollainak, de óráinak, bőráruinak köszönhetően is. A tollak varázslatos kollekcióiban megannyi limitált különlegességre bukkanhatunk, melyek befektetésnek sem utolsók.

Utazzunk bármerre is a nagyvilágban vagy érkezzünk otthonunkban egy üzleti találkozóra a MontBlanc által megálmodott táskák üzleti eleganciát és tekintélyt fognak kölcsönözni. A termékek ideális társak a fiatal városi felfedezők számára, akik intenzíven élik mindennapi életüket, valamint utaznak a hétvégéken.