Hírek

Új Nagykövet a Tag Heuer csapatában

Immáron a számos nemzetközi sikert elérő profi golfjátékos, a mindössze 29 esztendős Tommy Fleetwood is a Tag Heuer nagykövetek csapatát erősíti.

Tommy FleetwoodA brit versenyző profi karrierje 2010-ben kezdődött az European Tour cseh állomásán. Ezt a versenysorozatot a későbbiekben öt alkalommal megnyerte. 2018-ban sikeresen megvédte Abu Dhabi HSBC bajnoki címét, majd második helyezett lett az amerikai nyílt bajnokságon, a Shinnecock Hills-en, mindössze 63 fordulóval. Még ugyanebben az évben debütált a Ryder-kupán jó barátjával, Francesco Molinari-vel. A páros elsöprő sikert aratott: négyből négy győzelem, két nap alatt. 2019 végén sikerrel vette a dél-afrikai Nedbank Challenge-t, Sun City-ben. A Gary Player Country Club-ban megrendezésre kerülő esemény évről évre egyre több bajnokságot vonz, köszönhetően a pálya nehézségeinek s a világszínvonalú játékosok mezőnyének.

Fleetwood a Tag Heuer Connected -Golf Edition arcaként szorosan együttműködik a gyártó párizsi szoftverfejlesztő csapatával, hogy tudásával még inkább hozzájárulhasson a TagHeuer Golf alkalmazás sikeréhez és a játékélmény fokozásához.

Maga az óra is a golfozáshoz illő design-t kapott: sportosan elegáns forma, cserélhető fekete és fehér szilikon szíjak, titán óratok. Kiváló alapanyagok és élvonalbeli technológiák teszik a Tag Heuer Connected Golf-ot a játék tökéletes kiegészítőjévé, minden körülmények között.

Tag Heuer Connected Golf