Egyéb

MAX VERSTAPPEN NYERTE A HÉTVÉGI FORMULA 1 MONACO GRAND PRIX-T!

Csuklóján a TAG Heuer Monaco Titan szerencsehozó amulettként segítette a győzelemben

A Monacói Nagydíj kezdetére időzítette a TAG Heuer a Monaco sorozatban frissen megjelent Titan modell erősen limitált kiadásának bemutatását. Az ünnepélyes ceremónián részt vett II. Albert monacói herceg, Max Verstappen, a Red Bull Racing pilótája, a TAG Heuer nagykövete, valamint Frédéric Arnault, a TAG Heuer elnök-vezérigazgatója.

MONACO, MONACO – MAY 21: HSH Prince Albert II of Monaco attends the private reception at the Hermitage Hotel on May 21, 2021 in Monaco, Monaco. (Photo by Kristy Sparow/Getty Images For Tag Heuer)

A 78. Monaco GP-n elért első helyezése Max pályafutásának első győzelme ezen a helyszínen. Ebben a szezonban második alkalommal sikerült a dobogó legfelső fokára állnia. Ez a versenypálya a legtöbb pilóta számára kiemelt jelentőséggel bír, a TAG Heuernek a hercegséggel kötött hosszútávú együttműködés miatt is különösen kedves.

A TAG Heuer 2011 óta biztosítja a Formula 1 Monaco Grand Prix hivatalos óráját. A svájci óra manufaktúra elnök-vezérigazgatója így nyilatkozott a győzelem után: „Szeretnénk gratulálni Max Verstappennek és Red Bull Racing Honda Team csapatának a mai történelmi győzelemhez. Max próbára tette ezt a kanyargós városi pályát és eleget téve mottónk felszólításának (Don’t crack under pressure) határozottan jól bírta a nyomást. Különösen örömünkre szolgál, hogy a most megjelent egyedi kiadású Monaco kronográf úgy tűnik szerencsét hozott neki. Reméljük így lesz ez a továbbiakban is a világbajnoki cím eléréséig.”

Max Verstappen (NL), Red Bull Racing. Podium. Monaco Circuit.

A TAG Heuer Monaco 1969-ben jelent meg, azonnal elhíresült Steve McQueen csuklóján a Le Mans című filmben. A Monaco hagyománya mélyen az autósportokban gyökeredzik, és fényesen bizonyítja a TAG Heuer elhivatottságát a sebesség és a kiemelkedő teljesítmény iránt. A mostani 500 darabban limitált kiadás titán tokot és ezüstszínű számlapot kapott.

Luczay Szabolcs