Egyéb

HIGHLIFE LADIES: TUDNAK ÉLNI

A férfiaknak szánt kollekció elképesztő sikeressége megnyitotta a kaput a Highlife modellcsalád női változata előtt is.  A Frederique Constant idén 3 különböző formatervet mutat be, a XXI. századi nő igényeit szem előtt tartva.

A HIGHLIFE MODELLCSALÁD MEGSZÜLETÉSE

Highlife néven a svájci székhelyű Frederique Constant óramanufaktúra 1999-ben jelentetett meg először karórákat, melyeket alapjaiban és minden részletre kiterjedően tervezett át 2020-ban.

Az idei évben elkészült 3 különböző design – Highlife Ladies Automatic Sparkling, Highlife Ladies Automatic Heart Beat és a Highlife Ladies Automatic – a Frederique Constant 30 éves szakmai tapasztalatát sűríti ragyogóan nőies modellekbe.

AUTOMATIC SPARKLING – A MINDENSÉG EGY DARABKÁJA A CSUKLÓDON

A Highlife Ladies kollekció első változata mindazoknak, akik kompromisszumok nélküli eleganciát és olyan kiegészítőt keresnek, amely elkíséri őket a mindennapok során, megőrizve hitelességüket, bájukat és finomságukat.

Az égbolt kékjét és a tejútrendszer csillagait megidéző számlap kozmikus utazásra invitálja az óra viselőjét. Körben a zafírüveg mentén elhelyezett valódi gyémántok csillognak, melyek égi fényét az indexeket kiváltó újabb 8 darab gyémánt ragyogása ismétel meg.

Az óra fémcsattal érkezik, valamint egy könnyedén működtethető megoldásnak hála a dobozba mellékelt hófehér gumiszíjra is kicserélhetjük.

AUTOMATIC – A FREDERIQUE CONSTANT ESSZENCIÁJA

A Highlife Automatic a sportos, a klasszikus és a modern tökéletes egyensúlyából született. Az egyéni választás függvényében a fémcsat egyszerűen cserélhető gumiszíjra.

A rozsdamentes acél változat fekete számlappal és cserélhető khaki szíjjal a mindennapok modern hatású kiegészítője.

Másik lehetőségként rózsaarannyal bevont tok választható pink gumiszíjjal. Nagyon trendi, nagyon csajos, a gyémántokkal kirakott lünetta kiemeli a genfi székhelyű órakészítő manufaktúra kiválóságát és igényességét.

Végül a harmadik verzió a visszafogottabb szürkét helyezi középpontba a számlapon, melynek csillanását fokozhatjuk az extraként kapott égszínkék szíjjal. A Highlife modellek egyik jellegzetessége a számlapra gravírozott földgömb, mely megjelenik valamennyi Highlife Ladies Automatic modellen is.

AUTOMATIC HEART BEAT – ÚJ TÁVLATOK

A mechanikus órák számlapjának megnyitását a Frederique Constant tette népszerűvé. A Heart Beat elnevezés arra utal, hogy ilyen módon láthatóvá válik a számlap mögött folyamatosan működő svájci szerkezet mozgása, dobbanása, valamint a részleteiben is kidolgozott alkatrészek kifinomultsága.

A vésett földgömb motívum egyben bolygónk szimbóluma is. Jelzi a Frederique Constant elkötelezettségét a fenntarthatóság és környezetünk megóvása iránt.

Két különböző modell készült az Automatic Heart Beat szérián belül mindazon hölgyeknek, akik a kecsességet és eleganciát magukénak tudják. A full acél verzió mellett elérhető rózsaarannyal bevont változat is, utóbbi esetben hozzá illő arany bevonatos lünettával és koronával.

A rozsdamentes acél tokos modell doboza cserélhető égszínkék szíjat is rejt, míg a kéttónusú változat pótszíja pink színű.

Luczay Szabolcs