Style Blog

EGY KÜLÖNLEGES KOLLEKCIÓ EGY KÜLÖNLEGES SZEZONRA- Guess órák 2021 Ősz/Tél

Megérkezett az Ősz. Sőt, kevesebb, mint 100 nap van Karácsonyig! A hosszú, lezárásokkal teli időszak után most egy nyitottabb szezonban reménykedünk, s ebben bízik a GUESS is. ’Megújulás’ címszóval egy igazán impozáns, különleges darabokkal teli új őszi/téli kollekciót dobtak piacra. Egy előző cikkben már bemutattuk a GUESS szárnyaló madarait, lássuk milyen további darabok ékesítik a kollekciót!

KIFINOMULT FÉNYŰZÉS

A TAPESTRY termékcsalád elegáns, mégis részletgazdag darabokból áll. Barokk-hatású mintája nem csak a számlapon, hanem a milánói szíjon is megtalálható. Lekerekített, 32 mm átmérőjű, négyzetes tokformája pedig kiemeli a divatvilág részvevői közül. Külön érdekesség, hogy a szíj mérete egyszerűen változtatható a G-Link segítségével. A csatszemeket könnyedén szét lehet választani a kapcsok segítségével. Mindhárom színvariációban kapható. (GW0304L1, L2, L3)

ÉGBŐL HULLOTT KRISTÁLYOK

Nincs is pihentetőbb dolog, mint elmerülni a lemenő Nap utolsó sugaraiban. Ezt az érzést hozza el nekünk a Guess az AFTERGLOW kollekció által. Az ombre-hatást ez alkalommal nem a színek játéka adja, hanem a csillogó kristályoké! S ez az átmenet nemcsak a számlapot díszíti, hanem a polírozott fém szíjat is. 36 mm-es tokátmérője által tökéletes választás azoknak, akik nem szeretik sem a túl nagy, sem a túl pici órákat. Elérhető mindhárom színkombinációban. (GW0312L1, L2,L3) És különösen jól mutat arany változata PHOENIX óránk mellett…(GW0202G1)

TALÁLD MEG A SAJÁT UTAD!

Rengetegen keltek útra mostanában nagy túrákra, kirándulásokra, s ez a természetjáró-kedv úgy tűnik továbbra is kitart. URBAN CAMPER kollekciónk az igazán sportos kalandoroknak készült. ’Alkalomhoz illően’ terepzöld színű, puha szilikon szíjjal, a kényelmes viselet érdekében.

A termékcsalád egyik legkedveltebb tagja stílszerűen a TERRITORY nevet kapta (GW0322G2). Paracord hatású soft szilikon olívazöld szíja már most közönség-siker! 7-es indexénél pedig egy dátumablak bújik meg.