Style Blog

SZÉDÍTŐ KÉKSÉG – Hölgyeknek

A Guess, mint a világ egyik vezető divatmárkája, évről évre alkot valami újat az ünnepi szezonra. Ezévben a hűvös mélykékre esett a választásuk, s ezt kombinálták hideg ezüst és meleg rózsaarany színekkel egyaránt, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb darabot.

GLAMOUR

Klasszikus, elegáns lakkbőr szíj, visszafogott, egyszerű acél óratok. De a számlap… A számlap maga a varázslat! Különleges, mintába rendezett csillámos alapját szivárványszínben csillogó bagett formájú kristályok díszítik. Ahogy mondani szokás: klasszikus, egy kis csavarral!

Cikkszáma: GW0299L1

LUNA

Day-date funkció, midsize óratok, sportos design. 12-es és 3-as indexénél előbújó ablakok segítségével a dátum is könnyedén leolvasható. Szolid megjelenésű darab, mégis megvan benne az a bizonyos GUESS-es csillogás: a lünettát apró kristályok díszítik s a mélykék,napsugaras számlap indexei csillámokkal vannak behintve.

Cikkszáma: GW0307L1

AFTERGLOW

Az óra, ami átlépte a határokat! A megszokott számlap & óratok díszítést kibővítették és a csillogó átmenet kiterjed az ezüst-szín acélszíjra is. Hűvös és misztikus darab, mely az univerzum végtelenségét jelképezi.

Cikkszáma: GW0312L1

COSMO

Hogy ne csak a hideg ezüst szín legyen a kék szín párja, a GUESS a közönségkedvenc COSMO design-t rózsaarany tokozással, mélykék számlappal és puha szilikon szíjjal is piacra dobta. A melegebb árnyalatú óratok színezés tökéletes egyensúlyt teremt a két szín között.

Cikkszáma: GW0034L4

BOMBSHELL

A Guess órák idei „nehézbombázója”. Egy abszolút all-in design: szkeleton hatású számlap, formabontó alakú óratok, bagettkövekkel díszített lünetta csillámberakásos szilikonszíj; mindez a szezonsláger mélykék, a meleg rózsaarany és a hűs ezüst színek ölelésében. A legegyszerűbb outfitet is képes feltűnővé varázsolni egy szempillantás alatt.

Cikkszáma: GW0313L3