Style Blog

SZÉDÍTŐ KÉKSÉG – Uraknak

Előző cikkünkben bemutattuk a Hölgyeknek szánt Guess órákat az idei őszi-téli szezon egyik trendszínével. De a divatvilág egyik vezető márkája nem feledkezett meg az Urakról sem!

VECTOR

Klasszikus egy csavarral. Polírozott acélszíj, klasszikus szemezéssel; sima, polírozott acél óratok, valamint lünettájába gravírozott indexek  ölelik körül a mélykék számlapot, melynek közepén a gyűjtőkörökben rejtették el a huncutságot: szkeleton hatást csempésztek bele.  43 mm-es tokátmérővel rendelkezik, ezáltal kiváló kiegészítő lehet a hétköznapokon és elegáns eseményeken egyaránt.

Cikkszáma: GW0215G1

ALTITUDE

Az előző cikkben említett LUNA óránk hivatalos párja, hiszen ahogy mondják: párosan szép az Élet!

Sportosan elegáns darab, csiszolt/polírozott acélszíjjal ,tachiméteres lünettával, kronográf szerkezettel. A gyűjtőköröket vékony piros vonallal díszítették- ez utalás a GUESS márka ikonikus piros logójára. 42 mm-es tokátmérővel rendelkezik.

Cikkszáma: GW0329G1

PHOENIX

Nem maradhat ki a kék kollekcióból a GUESS különleges, hordó formájú, hamar ikonikussá vált termékcsaládja sem. Phoenix óránk mélykék, szkeleton hatású számlapját egy matt, kávészínű óratok fogja közre. Az óra extra különlegessége a bőrhatású, flexi szilikon szíjban rejlik.

Cikkszáma: GW0202G2

PREMIER

Férfi órák tekintetében sem maradhat ki a tricolor verzió! Premier óránk impozáns, 45 mm átmérőjű óratokot kapott,valamint nemcsak a számlap, de a lünetta is kék színben pompázik. Az óra apró díszítései mind rózsaarany színben pompáznak -szemezés, korona, indexek. 3-as indexénél dátumablak is található.

Cikkszáma: GW0330G3