Újdonságok

2 KÁPRÁZATOS HÖLGY A LONGINES ÚJ NAGYKÖVETE

Géraldine és Suzy, egy svájci extrém sportoló és egy dél-koreai énekes-színésznő csatlakozott nagykövetként a Longines csapatához. Az emberi teljesítőképesség határait feszegető rendkívüli sportteljesítmény és az elbűvölő elegancia magának a Longines márkának is két arca, mely a nagy múlttal rendelkező svájci órakészítő manufaktúra szaktudásán keresztül az aktuális kollekcióban is megjelenik.

Géraldine Fasnacht, az extrém sportok úttörője

A kalandos és veszélyes megmérettetéseket kereső svájci sportolónak több közös vonása van a Longines-nal, mint pusztán úttörő hírneve; mindkettőjük számára a pontos időzítés valóban minden.

Géraldine Fasnachtot többféle néven és címen ismerik: A francia Paris Match magazin szerint 2021-ben ő az „Adventurer of the Year”, a “Bird Woman”, az Xtreme Verbier snowboard verseny legfiatalabb női bajnoka, művész, és legújabban már a Longines család tagja. A világhírű freeride snowboardos, bázisugró, wingsuit- és repülőgép-pilóta minden egyes kanyarral és repüléssel újrarajzolja határainkat. Úttörő a havon és a levegőben, miközben – ahogy ő fogalmaz – az álmát éli.

Géraldine Fasnacht izgatottan csatlakozott a Longines-hoz: “Nagy örömmel csatlakozom a Longines családhoz. A márka értékei és történelme tökéletesen megfelelnek a személyiségemnek és a kalandvágyamnak a levegőben és a hegyekben. A Longines története összeforrott a világhírű női pilótákkal és felfedezőkkel, akik meghódították a földet, a tengert és a levegőt, miközben bátorságukat próbára tették és korábban elérhetetlennek gondolt rekordokat állítottak fel. Alig várom, hogy részese lehessek ennek a küldetésnek, miközben a Longines időmérők eleganciáját hordozom kalandjaim során.”

Géraldine Fasnacht a svájci Vaud kantonban található Poliez-le-Grandból származik, és Verbierben tanult meg snowboardozni, ahol a családja a szabadidejét töltötte. A snowboardosokat bálványozva nőtt fel, akik részt vettek az Xtreme Verbier versenyén és megküzdöttek a Pennini-Alpokban található Bec des Rosses meredek lejtőivel. 2002-ben álma valósággá vált, amikor felkérték, hogy induljon a versenyen. Mindössze 21 évesen, ellenfeleinél sokkal fiatalabbként, megnyerte a döntőt.

Longines Spirit L3.410.4.93.0

Kalandos története a Freeride World Touron szerzett címektől az ejtőernyőzésen át a bázisugrásig folytatódott. 2014-ben újabb rekordot állított fel, amikor ő lett az első wingsuit-pilóta, aki a Matterhorn csúcsáról le tudott repülni. Szenvedélye Kanada távoli Baffin-szigeteire, Iránba és az Antarktiszra is elvezette, de mindig is Svájc lesz az otthona.

Géraldine a Longines kollekciójából a Spirit szériát választotta, amely már nevében is hordozza az úttörő lelkületet és bátorságot.

A következő részben Bae Suzy dél-koreai énekesnőt mutatjuk be.