Újdonságok

2 KÁPRÁZATOS HÖLGY A LONGINES ÚJ NAGYKÖVETE

Géraldine és Suzy, egy svájci extrém sportoló és egy dél-koreai énekes-színésznő csatlakozott nagykövetként a Longines csapatához. Az emberi teljesítőképesség határait feszegető rendkívüli sportteljesítmény és az elbűvölő elegancia magának a Longines márkának is két arca, mely a nagy múlttal rendelkező svájci órakészítő manufaktúra szaktudásán keresztül az aktuális kollekcióban is megjelenik.

A cikk előző részében Géraldine Fasnacht svájci extrém sportolót ismerhettük meg.

BAE SUZY, DÉL-KOREAI ÉNEKESNŐ

Bae Suzy

Suzy 2010-ben debütált a Miss A nevű K-Pop együttessel, és azóta nagy hatást gyakorolt a popkultúrára a filmvásznon és a televízióban játszott főszerepeivel, a csúcskategóriás divatházakkal való együttműködésével és kiemelkedő zenei karrierjével.

Miss A

A K-Pop, vagyis koreai populáris zene a 90-es évektől vált nemzetközileg ismertté és a XXI. század elején robbant be a könnyűzenei életbe a koreai hullámmal. A zenei stílus meghatározó eleme az ún. idol group (idolegyüttes). A kizárólag fiúkból, vagy csak lányokból álló együttesek tagjait hosszú képzési program, gyakornoki rendszer során választják ki.

L2.409.4.87.2

Közvetlenül azután, hogy a Miss A lánycsapat tagjaként a „Bad Girl, Good Girl” című dallal debütált a zenei életben, Suzy csillaga gyorsan emelkedett. Különböző rendezvények házigazdája lett, és hamarosan a színészetbe is belevágott, amiért számos díjat kapott. Egyik nagy sikere az „Architecture 101” (Bevezetés az építészetbe) című film.

A Longines vezérigazgatója, Matthias Breschan a következőket szavakkal üdvözölte Longines családban Suzyt: “Ragyogó hírnevével és kifogástalanul ápolt eleganciájával Suzy természetes módon illeszkedik a Longines-hoz. Izgatottan üdvözöljük őt az Ambassadors of Elegance nagyköveteinek családjában, és számos projektben dolgozhatunk vele együtt. Márkánk rajongói és Suzy követői nagyon sokrétű együttműködésre számíthatnak.”

Matthias Breschan

Suzy ugyanilyen lelkesen nyilatkozott az új partnerségről: “Nagy öröm számomra, hogy csatlakozhatok a Longines-hoz, egy 190 éves múltra visszatekintő, tekintélyes óramárkához. Alig várom már az elegáns utazásokat, az értékes együtt töltött időt és a kapcsolatokat, amelyeket Longines Ambassador of Elegance-ként fogok kialakítani”.

Suzy a Longines Master kollekciójából a holdfázis kijelzéssel rendelkező modellt viseli.