Style Blog

4 MOODS- avagy debütál a Guess órák legújabb kollekciója!

Elbúcsúztunk az idei nyártól, egyre szürkébb az időjárás, a színek is megfakultak. Sokat változik a hangulatunk is ebben az időszakban. De ki mondta, hogy búskomornak kell lenni? A Guess, a világ egyik vezető divatmárkája, az idei őszi szezonra is biztosította az izgalmas, pezsdítő karóra kollekciókat, hogy egy percre se legyen szürke a hangulat!

VISSZAFOGOTT

Bemelegítésnek íme az idei őszi-téli szezon legszofisztikáltabb termékcsaládja: MELODY. Megjelenése pont olyan, mint neve- lágy, klasszikus vonalvezetés, visszafogott elegancia. Lünettáját apró kristályok díszítik, melyet közrefog a fényes, polírozott óratok és fémszíj. Mid-size méretének köszönhetően hétköznapokra és alkalmakra is kiváló választás!

GW0468L1, L2, L3

Az eleganciánál és a klasszikusoknál maradva szeretnénk bemutatni TRI LUXE karóránk. A mára szinte hagyománnyá vált fekete-arany színkombinációban elérhető modell design-ja kapott egy izgalmas részletet: az óratokot a Guess márka ikonikus háromszög-logóját jelképező díszítés fogja közre. Szíja matt fekete bőr, mely még inkább kihangsúlyozza a kristályberakásos háromszögeket.

GW0473L2

MERÉSZ

Természetesen nem maradhatnak ki a nagyon köves, nagyon feltűnő darabok a GUESS új kollekciójából. S rögtön egy páros órát kaptunk! A neveik mindent elmondanak: KING & QUEEN. Látványos, extrán csillogó darabok, tökéletesen passzolnak egymáshoz. Külön érdekességük, hogy lünettájukat vágott díszítés ékesíti. Fejezzétek ki összetartozásotok az idei szezon legimpozánsabb kiegészítőivel!

GW0497G2 & GW0464L2

De itt még nincs vége! Egy igazi legendával bővült a Guess-család: íme LEGEND! Az idei őszre egy igencsak különleges számlapot kapott- mely roppant fenséges és tiszteletreméltó külsőt kölcsönöz neki: a Guess márka által használt ikonikus G logó sejtelmes koponya-formában jelenik meg:

GW0500G1, G2

Nézzétek csak meg közelebbről, milyen titokzatos:

GW0500G2

BOHÉM

S ha már izgalmas dolgokról beszéltünk az előbb, had’ mutassuk be a leg-leg-leg óráinkat! Legszínesebb, legcsillogóbb, legfeltűnőbb. Első versenyzőnk SOL , a korábbi abszolút közönség-kedvenc Confetti kollekció újragondolt változata. Számlapját színes csillámok, lünettáját még annál is színesebb kristályok ékesítik. Garantáltan vidámságot visz a hétköznapokba!

GW0483L4

Az abszolút mindent vivő modell pedig a fenséges QUEEN! A fentebb említett páros karóra női verziójának extra változata irizáló lila színével, enyhén nyitott kronográf hatású számlapjával és rengeteg kristályával. Teljesen megbabonáz!

GW0464L4

JÓTÉKONY

Az Ünnepek közeledtével kinyílik a szívünk ,s szeretnénk valami jót tenni. A Guess és a Get in Touch Foundation idén is folytatta együttműködését. Az alapítvány célja a figyelem felhívása a prevenció fontosságára a mellrák elleni harcban. A Daisy Wheel applikáción részletesen bemutatják az önvizsgálat helyes módját és számos fontos, oktató írással is találkozhatunk. Az órák bevételének jelentős részét a Guess erre a nemes ügyre fordítja. Idén a már megszokott női karóra mellé csatlakozott egy férfi változat is.

GW0032L3, GW0032G1

A női változat elegáns, ezüst szín milánói szíjat kapott,halvány rózsaszín számlapját kristály virág díszíti-mely az alapítvány jelképét szimbolizálja. A férfi változat sportos megjelenését a halványrózsaszín, áttetsző nylon szíj biztosítja, mely közrefogja az enyhén nyitott fekete számlapot, és az azt körülölelő, szintén halvány pink polikarbonát tokozást.

Mindkét óra hátlapján megjelenik az alapítvány logója:

A jótékonysági órák saját díszdobozban, limitált darabszámban kaphatóak.