Újdonságok

A KARÁCSONY SZÍNEI A TAG HEUERNÉL

Eredetileg a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe, ma már sokan a szeretet ünnepeként ajándékozzák meg egymást szerte a világon december 25-én. Addig még van időnk felkeresni kiválasztott hivatalos viszonteladónkat, hogy meglepjünk szeretteinket vagy éppen saját magunkat egy időtálló időmérővel. Az alábbiakban a TAG Heuer kollekciójából válogatunk zöld, piros és arany színek mentén 1-1 férfi és női modellt.

Zöld

WBP208B.BF0631
WBP208B.BF0631

A TAG Heuer Aquaracer Professional 300 egy valódi búváróra, 300 méteres vízállósággal, titán tokkal és kerámia funkciógyűrűvel. Ez utóbbi kizárólag egyirányba forgatható és a merülési idő beállítására szolgál. A tok 43 milliméteres átmérője és magassága, valamint a szögletes formavilág igazán férfiassá teszi megjelenését.

WBP231G.FT6226
WBP231G.FT6226

A TAG Heuer Aquaracer Professional 300 női változatának számlapján egzotikus helyszínek zöld tengervize hullámzik hívogatóan, miközben a napfény csillogását nyolc darab valódi gyémánt pótolja. Kellemes meglepetésként a rozsdamentes acél tokban nem quartz hanem automata óraszerkezetet találunk!

Arany

CBG2051.FC6426
CBG2051.FC6426

A TAG Heuer Carrera Automatic Chronograph szkeletált fekete számlapja jóformán csak a hátteret adja a 18 karátos tömör arany lünetta, tokfülek és a korona megjelenésének. Az óra és perc kijelzésén kívül stopper funkciót is kapunk, amelyet a jobb oldali nyomógombokkal vezérelhetünk. A hátoldali zafírkristály óraüvegen keresztül a Calibre HEUER02 Automatic szerkezet működés közben is megfigyelhető.

WBN2450.BD0569
WBN2450.BD0569

Újdonság a TAG Heuer kollekciójában a hölgyeknek tervezett TAG Heuer Carrera Date Automatic Watch. A Carrerák stílusos formavilágát kecses formákkal megidéző modell számlapja gyöngyházból készült, amelynek felszínébe 11 darab gyémántot foglaltak hozzáértő kezek. A korona teljes egészében, a sima felületű lünetta bevonata pedig 18 karátos rózsaarany.

Piros

WAY201F.BA0927
WAY201F.BA0927

A TAG Heuer Aquaracer GMT mindkét irányba forgatható funkciógyűrűjének piros fele a nappalokat jelzi, míg kék oldala a 18 és reggel 6 közötti időszakot. A piros színt teszi hangsúlyosabbá a második időzóna kijelzésére alkalmas piros lakkozással ellátott központi mutató, valamint a Calibre 7 GMT felirat is a számlapon. A bőséges Super-LumiNova® bevonatnak hála óránk szinte karácsonyi díszkivilágítást nyújt a sötétben.

SBR8010.BT6271

A negyedik generációs kiadáshoz elérkezett TAG Heuer Connected Calibre E4 legkisebb tokátmérője 42 milliméter, és ezzel ideális választás lehet mindkét nem számára. A kisebb tokátmérőhöz nyilvánvalóan kisebb (1.28”) OLED kijelző tartozik, egyéb hardveres és szoftveres jellemzői azonban megegyeznek a nagytestvérével.

A korábbi generációknál már megismert egyedi TAG Heuer számlapokon kívül a Connected E4 „Riverside” néven az idő múlásának futurisztikus ábrázolását kínálja, a „Wellness” pedig közvetlenül a kezdőképernyőről teszi leolvashatóvá az egészségmegőrzéshez szükséges adatokat, például az aktuális szívritmust.