Újdonságok

JENNIFER LAWRENCE AZ ELEGANCIA NAGYKÖVETE A LONGINES-NÁL

A svájci Longines óragyártó bejelentette, hogy Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő csatlakozott a márkához, mint a legújabb Ambassador of Elegance. Lawrence elképesztően sokféle szerepben vívta ki a szakma legmagasabb elismeréseit, és friss szemléletet visz munkájába, amit a számára fontos ügyek iránti szilárd elkötelezettsége is tükröz. Bátor, határozott nőként ideális tagja a Longines családnak.

Jennifer Lawrence a világ egyik legmegragadóbb színésznője. Az Éhezők viadala című filmben a tinédzser hősnő, Katniss Everdeen megformálásával 2012-ben világsztárrá vált, és azóta megalkotott munkásságáért Oscar-díjat és három további jelölést, BAFTA-díjat, két Screen Actors Guild-díjat és három Golden Globe-díjat kapott. A Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb emberének listáján is szerepel.

Matthias Breschan, a Longines vezérigazgatója izgatott, hogy a színésznő csatlakozott az elegancia nagyköveteinek lenyűgöző névsorához. Így nyilatkozott erről: “Jennifer képes arra, hogy minden általa játszott karaktert valósággal és hitelességgel töltsön meg, és ez a képernyőn kívül is olyan eleganciát eredményez, amely egyszerre természetes és átélhető. Minden korosztály számára inspirációt jelent a lányok és nők számára, és örömmel üdvözöljük őt a Longines családjában.

L2.409.4.87.2

Lawrence is nagyon várja a márkával való partnerségét: “A Longines az innováció és a minőség örökségében gyökerezik, amelyben a történelem legnagyobb úttörői bíztak. Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a Longines családhoz, és alig várom, hogy az előttünk álló években is együtt dolgozhassunk!”

L2.409.4.87.2

Bár az Éhezők viadala-filmekben és az olyan kortárs remekművekben nyújtott alakításai, mint a Napos oldal (Silver Linings Playbook, 2012) és az Amerikai botrány (American Hustle, 2013) széles körben ismertté tették, Lawrence sokkal több, mint egy filmsztár. 2018-ban megalapította saját produkciós cégét, az Excellent Cadavert, amelynek égisze alatt legutóbbi filmjét, a Causewayt készítette. A képernyőn kívül pedig Lawrence szenvedélyesen kiáll a nemek közötti egyenlőség mellett, és tagja a Represent.us nevű párton kívüli szervezet vezetőségének, amely országszerte hathatós korrupcióellenes törvények elfogadásáért dolgozik.

Lawrence így folytatta: “A Longines már régóta az időtlen elegancia szinonimája, amely számomra úgy határozható meg, mint a méltósággal és magabiztossággal vegyített nyugodt erő. Kentucky-i születésűként pedig a Longines-t mindig is a Kentucky Derbyvel és a hagyományok megtestesítésével hoztam összefüggésbe.”

L2.409.4.87.2

Az elegancia egyedi felfogásával, empátiájával és együttérzésével, valamint azzal a képességével, hogy minden szerepét a képernyőn és azon kívül is üdítő őszinteséggel és hitelességgel tudja megtestesíteni, Jennifer Lawrence az elegancia ihletett és ösztönző nagykövete, és a Longines büszke arra, hogy a családjában üdvözölheti ezt a briliáns nőt.

L2.409.4.87.2

Jennifer Lawrence a képeken a THE LONGINES MASTER COLLECTION holdfázis kijelzővel ellátott kagylóhéj számlapos, gyémántokkal díszített verzióját viseli.