Hírek

5 CSODASZÉP KIEGÉSZÍTŐ HÖLGYEKNEK KARÁCSONYRA

A fő ajándékot már megvette szíve választottjának, de még valamit a karácsonyfa alá tenne? Elegáns ajándékot keres hölgy rokona számára, ám szüksége van egy kis ihletre? Közeledik a karácsony, és szerettei ajándékait nem az utolsó pillanatban szeretné megvásárolni? Van néhány ajándékötletünk, amellyel emlékezetessé teheti az idei ünnepeket nőismerősei számára!

A Montblanc nem csak varázslatos íróeszközeiről híres, a német márka kiegészítőket is gyárt a kiemelkedő minőséget keresők számára. Övek, órák, táskák, tárcák, tokok és kulcstartók, megannyi szemkápráztató kiegészítő, amellyel bevágódhatunk szeretteinknél a karácsonyi ünnepek alatt.

Marilynnel írni is más

Természetesen, ha Montblanc, akkor toll! Kihagyhatatlan hát, hogy egy hölgyek karácsonyi ajándékáról szóló összeállításban is helyet kapjon a márka legismertebb termékcsoportja, amellyel az írás speciális élményt jelent. A Montblanc Muses Marilyn Monroe különleges darab, tökéletes választás olyan hölgyek számára, akiknek fontos, hogy milyen toll kerül elő a táskájukból egy irat aláírásakor. A Muses Marilyn Monroe tervezését az amerikai szimbólum által viselt kedvenc magas sarkú cipők ihlették, amelyek tükrözik nőiességét és érzékiségét. A fehér-arany színű klasszikus méretű golyóstoll könnyen lehet elválaszthatatlan társa hölgyismerősünknek, és garantáltan elvonja a tekinteteket akár egy üzleti tárgyaláson is!

Hátizsák, nem kicsit másképp

A Montblanc kínálatában táskákat is találhatunk, amelyek a megszokott színvonalat képviselik. A kiváló alapanyagokból készült kollekcióban különleges alkalmakra is találunk az ízlésünknek megfelelő darabot, de a hétköznapokra is van megoldás. Nőknek tökéletes ajándék karácsonyra például a Meisterstück sorozat kis piros hátizsákja, amely borjúbőrből készült, és olyan csinos darab, hogy kár az ünnepi csomagolással bajlódni…

Ünneplőben az okostelefon

Egy csodaszép bőr táskához hasonlóan impozáns telefontok jár, márpedig a Montblanc ezen a téren is a tökéletesre törekszik. Az almás telefonokhoz megálmodott elegáns bőr tokokkal egészen más érzés kézbe venni a mindennapoktól már elválaszthatatlan okostelefont, és társaságban is jobban mutat a szokványos szilikonmegoldásoknál. A borjúbőr és a művészi megmunkálás együtt adja meg a telefonokhoz passzoló kiegészítők eleganciáját, amellyel hölgyismerőse még különlegesebbnek érezheti régi telefonját.

Az egészség és kényelem szimbóluma

A Montblanc Summit Lite okosóra kiváló ajándék olyan hölgyek számára, akik az egészséges és aktív életmódot részesítik előnyben. A szabadalmaztatott alkalmazás és a könnyű anyagok együtt jelentik a különbséget, a Montblanc Summit Lite karóra új távlatokat nyit meg, hogy az egészségre és a kényelemre összpontosíthassunk. Az 1,2 hüvelykes AMOLED kijelző mögött 8 GB tárhely és egy sor szenzor dolgozik értünk, miközben bluetooth, wi-fi, GPS és NFC fizetési lehetőség is rendelkezésünkre áll. A könnyebb és kecsesebb kivitel tökéletes választás hölgyeknek – is!

Telitalálat egy piros pénztárca

A Montbalnc minden igényt kielégítő pénztárcakollekciójában könnyedén találhatunk minden szerettünkhöz passzoló darabot, hölgyeknek szerezhetünk például örömet a német márka új, mélyen fényes, korallvörös színű bőrből készült tárcájával. Geometrikus belső kialakítása fokozza a funkcionalitást, a széles főrekesznek, a tizenöt kártyafoglalatnak és az extra zsebnek köszönhetően minden elfér benne. Tökéletes ajándék kiegészítő karácsonyra!