Újdonságok

5 GYÖNGYHÁZ SZÁMLAPOS ÓRA HÖLGYEKNEK

Az órakedvelők közössége nagyrészt férfiakból tevődik össze, akik azonban párjukat is szívesen bevonnák a minőségi időmérőket viselők táborába. A technikai jellemzők hosszas taglalása helyett ez a cél leginkább az esztétikai tulajdonságokra való fókuszálással érhető el. A kagylóhéj belsejéből kivágott számlapok irizáló, de nem talmi csillogása megragadhatja a szebbik nem képviselőinek fantáziáját is.

MONTBLANC BOHÈME DAY & NIGHT

Modellszám: MB129757

A Montblanc Bohème Day & Night számlapja egy valóságos tündérmesébe repít bennünket, ahol a szívecske formájú pihe-puha felhők mögött napsütötte vagy éppen holdvilágos tárcsa jelzi az éjszakák és nappalok váltakozását.

A 30 milliméteres rozsdamentes acél tokban elhelyezett kagylóhéj számlapot valódi gyémántok és rozéarannyal bevont számok díszítik. Az automata felhúzású mechanikus szerkezet a dátumot is kijelzi 6 óránál.

MIDO BELLUNA ROYAL LADY

Modellszám: M024.307.37.116.00

A svájci Mido több, mint száz éve készít minőségi időmérőket. A Belluna széria rozsdamentes acélból készült párna formájú kecses tokja rozéaranyra színezett PVD bevonatot kapott.

A mindkét oldalon tükröződésmentes bevonattal ellátott zafírkristály óraüvegnek hála tisztán láthatóvá válik a számlap ragyogása, amit 11 gyémánt fénye erősít fel.

Az automata szerkezet elérhető legnagyobb járástartaléka 80 óra, vagyis akár egy egész hétvégét is kibír az éjjeliszekrényen pihenve.

TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 200

Modellszám: WBP1416.BA0622

A sportosabb megjelenésű óráiról ismert TAG Heuer a környezeti hatásoknak fokozottan ellenálló kialakítás mellett egészen extrém, 200 méteres vízállóságot is ígér az Aquaracer modellt választóknak.

Kitűnő döntés lehet ez a mindennapokra, miközben a csillogásról sem kell lemondanunk a 12 darab VS tisztaságú gyémántnak és fehér gyöngyház számlapnak köszönhetően.

FREDERIQUE CONSTANT SLIMLINE LADIES MOONPHASE

Modellszám: FC-206MPWD1S6

Az alapítók nagyszüleiről elnevezett svájci székhelyű Frederique Constant célul tűzte ki, hogy elérhető áron kínálja az órásmesterség legjavát felvonultató klasszikus modelljeit.

A Slimline kecses vonalvezetése leköveti a női csukló finom körvonalait. A 30 milliméteres tokban quartz szerkezet vezérli a mutatókat, amelyek kagylóhéj számlap és gyémántok felett siklanak. 6 óránál egyedi ablak kivágás mögött holdfázis kijelzőt csodálhatunk meg.

RADO HYPERCHROME ASH BARTY II

Modellszám: R32027962

Ashleigh Barty ausztrál teniszezőnő pályafutása alatt ITF világbajnoki címet, olimpiai bronzot és több Grand Slam tornagyőzelmet szerzett. 1996-os születési éve tiszteletére a Rado HyperChrome Ash Barty II kiadás 996 darabban limitálva jelent meg.

A domború zafírkristály mindkét oldala tükröződésmentesített, alatta tisztán látható a kék színben ragyogó varázslatos gyöngyház számlap. 12 óránál három jubilé gyémántot, továbbá dauphine stílusú mutatót és rakott indexeket láthatunk.

A szíj és a monoblokk óratok is a Rado egyedi plazma high-tech kerámiájából készült. A titán hátlapon található különleges gravírozás Ash aláírását ábrázolja egy teniszlabdán Ennek felső részén a LIMITED EDITION feliratot és a limitáció sorszámát helyezte el a gyártó xxx/996 formátumban; alsó részén pedig az ASH BARTY feliratot.