Újdonságok

MONTBLANC X NARUTO KOLLEKCIÓ: TUDÁSSAL A DÉMON ELLEN

A Naruto egy japán képregény és rajzfilm, amelynek fiatal nindzsa főhőse társai megbecsüléséért és a testébe zárt kilencfarkú rókadémon ellen is küzd. Az anime változat első megjelenésének 20. évfordulóját a Montblanc egyedi tervezésű íróeszközök, bőráru és okosóra kiadásával ünnepli.

Montblanc-x-Naruto kollekció

A Naruto című japán manga- és animesorozat világszerte megragadta a rajongók fantáziáját a fiatal nindzsa, Uzumaki Naruto kalandjairól szóló színes történeteivel. Mivel a Montblanc hagyománya szilárdan az írás kultúrájában gyökerezik, a Montblanc a kreatív történetmesélés művészetét és a Naruto kulturális hatását ünnepli a Montblanc x Naruto kollekcióval.

Montblanc-x-Naruto kollekció

Lenyűgöző karakterek és lebilincselő történetek – ha mangasorozatról van szó, a Naruto minden idők egyik legkelendőbb sorozataként emelkedik ki a máig 46 országban eladott 250 millió példányával. A sorozat Uzumaki Naruto, egy fiatal, árva nindzsa kalandjait követi nyomon, aki egy kitalált világban kalandozik, miközben elismerést keres, és beteljesíti ambícióját, hogy ő legyen a Hokage, vagyis faluja – Avarrejtek – vezetője és legerősebb nindzsája.

Montblanc-x-Naruto kollekció-Naruto és Jiraiya

A Montblanc x Naruto kollekció dizájnja a tudás átadásának fontosságát hangsúlyozza, kiemelve a fiatal Naruto és az idősebb Jiraiya közötti kapcsolatot. Jiraiya, aki Naruto szülőhelyén maga is nagy nindzsa volt, beutazta a világot a tudás után kutatva, amelyet végül keresztfiának és utolsó tanítványának, Narutónak ad át.

Montblanc-x-Naruto kollekció-Naruto és Jiraiya

Kisimoto Maszasi – a Naruto megalkotója – megjegyezte, hogy a Naruto-sorozatban általa megalkotott mester-tanítvány kapcsolatok közül a Naruto és Jiraiya közötti kötelék a kedvence.

Montblanc-x-Naruto kollekció-Bőráru Naruto alakjával

A fekete háttér előtt megjelenő karakterek mellett a kollekció darabjai merész narancssárga dizájnelemeket tartalmaznak, amelyek az írás művészetéhez kapcsolódó ecsetvonásokat, tintacseppeket és kalligrafikus stílusú szimbólumokat idéznek.

Montblanc-x-Naruto-Bőrtáska a Kilencfarkú rókadémont bezáró pecséttel

“A Naruto olyan kulturális jelenség, amely generációkon átívelő vonzerővel bír, mivel dinamikus, lenyűgöző és közérthető módon szól az élet tanulságairól. Az egyik ilyen tanulság a tudás átadásából származó érték, amely téma szorosan kapcsolódik a Montblanc saját kézírásbeli örökségéhez és ahhoz a folyamatos küldetéséhez, hogy az embereket arra inspirálja, hogy értelmes és céltudatos módon hagyjanak nyomot a világban” – mondta Nicolas Baretzki, a Montblanc vezérigazgatója.

Montblanc-x-Naruto kollekció-Tollhegy Avarrejtek szimbólumával

A kollekció tartalmazza az eredetileg íróeszközeiről ismert luxusmárka ikonjának, a Montblanc Meisterstücknek új kiadását, egy olyan eszközt, amely generációk óta az önkifejezés és a kreativitás szolgálatában áll. A Montblanc x Naruto Meisterstück Special Edition golyóstoll, rollertoll és töltőtoll változatban is kapható. Utóbbi ruténium bevonattal díszített színarany tollheggyel, amelynek felszínén Avarrejtekfalva szimbóluma jelenik meg sárgaaranyból.

Montblanc-x-Naruto kollekció-Jegyzetfüzet

Egy különleges narancssárga tinta üvegpalackban és egy Naruto alakjával díszített bőr jegyzetfüzet teszi teljessé az íróeszköz szortimentet.

Montblanc-x-Naruto kollekció-iPods tartó

A Montblanc x Naruto kollekció része továbbá több táska, pénztárca és öv; valamint iPhone 13 tok és Air Pods tartó. A Montblanc x Naruto Summit 3 okosóra izgalmas Naruto animációt is felvonultat a kijelzőn.

Montblanc-x-Naruto-kollekció-Summit 3 okosóra