Újdonságok

5 KÁPRÁZATOS AJÁNDÉK, AMELY AZ IDEI KARÁCSONY FÉNYPONTJA LEHET

Csodálatos karórák, varázslatos ékszerkülönlegességek és szemet kápráztató kiegészítők között válogattunk az idei karácsonyra az elegancia és a gondtalanság jegyében. Finomság és előkelőség, ez összeállításunk mottója, és biztosak vagyunk benne, hogy ezekkel az ajándékötletekkel garantált sikert arathat a szeretet ünnepén!

Óratörténelem ajándékba

Az IWC Schaffhausen óráit nem kell bemutatni a ketyegés szerelmeseinek, a 154 éves múltra visszatekintő svájci vállalat csodálatos szerkezetei minden rajongó álma. A Portugieser típus nem véletlenül az egyik legnépszerűbb, és legismertebb kronográf család, amely az idei karácsony exkluzív csúcspontja lehet. A Portugieser maga az óratörténelem, amely kitaposta az utat a karórák modern változatainak. Az Annual Calendar automata, önfelhúzós példánya pedig még különlegesebb a funkcióval, amely egyszerre mutatja a hónapot, a dátumot és a napot is. Vigyázat, a karácsony fénypontja lehet!

Óra királynék csuklójáról

A világ egyik legpatinásabb órája gyémántberakásokkal? Ez a Ballon Bleu De Cartier, a Cartier különleges alkotása. A francia ékszerház óracsaládjának lélegzetelállító példánya a modern elegancia megtestesítője, amelyet az idei karácsonyon a világ minden hölgye örömmel csatolna a csuklójára. A Cartier ráadásul még emelte is a tétet, a gyémántberakásos példány pedig különlegessége esetében az elegancia és a tradicionális technológia kéz a kézben jár, nem meglepő, hogy legelőkelőbb körökben is kedvelt darab, Kate Middleton brit hercegné egyik kedvenc karórája, de a hollywoodi sztár, Jennifer Love Hewitt is gyakran mutatkozik a csuklóján ennek az álomszerű különlegességnek valamely változatával.

Garantált karácsonyi boldogság

Hölgyek számára ugyanakkor kézenfekvő karácsonyi ajándék lehet a Chopard egyik szikrázó ékszer remekműve. A Happy Diamonds család megannyi káprázatos darabja közül most ezt a szív alakú fülbevalót emeljük ki, pedig bármelyik tökéletes választás lehet. A fehér arany ékszercsoda gyémántokkal van kirakva, és ennél sokkal többet nem is kell mondani. Garantált a siker, ha ezzel lepjük meg szerelmünk a szeretet ünnepén!

Kézbe vett Notre Dame!

A Montblanc márka immár több mint száz éve biztosítja az írás luxusélményét termékeivel, amelyek közül a special edition sorozatában számos valóban különleges darabot kínál azoknak, akiknek az írás a mindennapok tevékenysége maradt. Mert nem mindegy, mit vesz a kezébe az ember egy különleges iromány elkészítéséhez, vagy egy fontos irat aláírásához. A Victor Hugo regénye, A párizsi Notre Dame által ihletett tollkülönlegességen a kupakot és a tolltestet gótikus mintázat díszíti, míg a csíptető vége a székesegyház harangjait idézi. Csodálatos, művészi darab!

Aktatáskát karácsonyra? Igen!

És ha már Montblanc! A német márka olyan bőrtáskákat is alkot, amelyek nőknek, férfiaknak emlékezetes ajándék lehet idén karácsonyra, például ez a valóban szemet gyönyörködtető aktatáska. A főleg Olaszországban készített bőrtáskákhoz hasonlóan ez a csodaszép, a Mesterstück családba tartozó példány is visszafogott eleganciát, ugyanakkor modern megjelenést biztosít. Tizenegy tárolóhely, telefontok, tartók és zsebek mindenhez, amelyre egy kemény irodai nap során szükség lehet. Eszményi ajándékválasztás!

Ha igazán emlékezetessé szeretné tenni az idei karácsonyt, és valóban különleges ajándékokkal lepné meg szeretteit, akkor a fent említett káprázatos darabok mindegyike tökéletes választás lehet a karácsonyfa alá!