Style Blog

MINDJÁRT KARÁCSONY ÉS NEKED ÖTLETED SINCS? SEGÍTÜNK!

Hamarosan Karácsony, elkezdődik az utolsó nagy roham az ajándékokért. Ez bizony sok fejtörést okozhat: kinek és mit adjunk? Szokták mondani, hogy az idő nagy érték. S bár időt nem tudunk ajándékozni, jelképesen megtehetjük egy szép karórával. A GUESS összegyűjtött néhány opciót, hogy könnyebb legyen a választás.

Édesanyának

Tri Luxe – GW0474L2

Félmerev, aranyszín szíjával a Guess Tri Luxe karóra finom eleganciát kölcsönöz viselőjének. A szíj és az óratok csatlakozásánál kristályokból kirakott háromszög motívumot találunk, utalva ezzel a GUESS ikonikus logójára. S ha nem vagy biztos abban, jó lesz e a méret, ne aggódj! Az óra szíjának csatszemekből álló része a különleges G Link kapcsokat is magába foglalja. Csak kikapcsolsz pár szemet és kész is í méretre-igazítás!

Termék cikkszáma: GW0474L2

Édesapának

Spec – GW0490G5

Ha nem a klasszikus színekben gondolkozol és Édesapád még a kávét is szereti, jó hírünk van!  A GUESS készített egy klasszikus vonalvezetésű, színe végett mégis különleges férfi karórát. Spec néven került forgalomba, s impozáns kávébarna színben pompázik teljes egészében. Alapja rozsdamentes acél.

Termék cikkszáma: GW0490G5

Lánytestvérnek

SOL – GW0483L1

Van egy bohókás, impulzív hugicád vagy nővérkéd? Lepd meg egy igazán színes, vidám darabbal! SOL karóránk extrán színes, csillámporral gazdagon ellátott számlapját, ezüst színű, rozsdamentes acélból készült óratok és szíj öleli körbe. Csillogás minden mennyiségben!

Termék cikkszáma: GW0483L1

Fiútestvérnek

PHOENIX – GW0499G2

Szeret autózni a testvéred? A sebesség és sportutók világa ihlette a RACER kollekciót. A termékcsaládból nem maradhatott ki a közönségkedvenc PHOENIX karóra ide illő változata sem. Műszerfalat idéző, enyhén nyitott számlapját hordó forma, polikarbonát óratok fogja körbe, enyhén áttetsző, mégis élénk citromsárga színben. Az óra szilikon szíja is igencsak látványosra sikerült! Gumiabroncsok barázdáinak mintájára készült el a design, melyet megfűszereztek egy kis élénksárga varrott díszítéssel.

Termék cikkszáma: GW0499G2