Újdonságok

NAGYON CSAJOS RADO HEARTBEAT EGY VEZETŐ DIVATTERVEZŐTŐL

A Rado Captain Cook x Marina Hoermanseder Heartbeat a neves Berlinben élő dizájner tervezőasztalán készült, megidézve a sokszínű várost és a ruhakollekcióból ismerős bőrszíjakat és fémkapcsokat. Egy csajos, dögös darab született, készítőjének minden szívdobbanása a kreativitásról és szabadságvágyról árulkodik.

Marina_Hoermanseder és az R32117708

MARINA HOERMANSEDER

Bécsben született, itt is szerzett közgazdasági diplomát, majd Londonban és Berlinben tanult divattervezést. Gyakornoki lehetőséget kapott az Alexander McQueen divatháznál, és az itt töltött idő meghatározta első önálló kollekciójának fő motívumait is, amely a hagyományos női fűző, pántok, bőrszíjak köré szerveződött.

2013-ban saját márkát alapít Berlinben, elkészíti az Austrian Airlines formaruháját. Ő nyitja meg a Vienna Fashion Week-et és tavaszi-nyári kollekcióját az Osztrák-Magyar Monarchia hagyományos viseletei ihletik. Ruhamodelljeit nyilvános szerepléseiken viselte már többek között Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Kylie Jenner és Nicki Minaj.

EGY SZÍVDOBBANÁS, AMIRE EMLÉKEZNI FOGSZ

A kilencvenes évek vibráló színei, vidámsága és ritmusa belevésődött mindenki emlékezetébe. Kevés hely meséli el ezt a történetet jobban, mint Berlin, a ragyogóan multikulturális város, amelynek szívverése nagyszerű inspirációt jelentett a közelmúlt évtizedeinek legkreatívabb emberei számára.

Marina Hoermanseder tervező az otthonának nevezi ezt a várost, ahonnan már második alkalommal jelentkezik a svájci óragyártóval való együttműködéssel. A Rado Captain Cook x Marina Hoermanseder Heartbeat egy 80 órás járástartalékkal rendelkező automata óra, amely büszkén mutatja meg a kreatív lüktetést, a történelmi városhoz való kötődést, amely a sokszínűség és az alkotó energia központja.

Ez az egyedi, új Rado Captain Cook változat (modellszám: R32117708) Marina örömteli, vidám mentalitását hozza a termékcsaládba. Ennek ismertetőjegyei a szivárványszínű drágakövek a számlapon, a PVD-bevonatolással ellátott kontrasztos díszítések, a híres kupolaszerűen kimagasodó zafírkristály óraüveg és persze Marina Hoermanseder összetéveszthetetlen bőrszíjai. Az óra középpontjában egy nagyon eredeti másodpercmutató mutatja az időt stílusos játékossággal, egyszerre szimbolizálva a szívverést és Marina saját aláírását. Magával ragadó és felejthetetlen!

R32117708_Bőrszíjjal

Az órát egyedi hengeres dobozban vehetjük át, amely korántsem megszokott módon az aranyszínű fémcsat mellett további 2 szíjat is tartalmaz. Ebből az egyik dupla hosszúságú, a tervező szándéka szerint a csukló köré tekerve viselhetjük. Az EasyClip rendszer megkönnyíti a szíjak cseréjét, alkalomhoz illően.