Újdonságok

VALENTIN NAP A MONTBLANC AJÁNDÉKAIVAL

Az idei Valentin napra a Montblanc egy fenntartható anyagokból készített különleges, alkalmi díszdobozt készített. A fehér felület, mint egy üres vászon arra csábít, hogy érzelmeinket szavak, rajzok formájában elhelyezzük rajta. Így tett a Montblanc művészeti vezetője, Marco Tomasetta is, aki a szerelem jól ismert üzenetével látta el a külső csomagolás felületet.

Alábbiakban a Montblanc kollekciójából válogatunk Hölgyeknek és Uraknak.

Valentin napi ajándékok hölgyeknek

Meisterstück Selection Messenger táska és Meisterstück Doue Geometry Classique toll

A Meisterstück Selection Messenger táska (MB130002) ihletadója a Montblanc legismertebb – mára mértékadó ikonná nemesedett – íróeszköz kollekciója. A matt és fekete borjúbőr táskán dombornyomással jelenik meg az aligátor mintázat. A zipzár és a bőr díszítések a hagyományos töltőtoll színarany tollhegyeit idézik meg alakjukban.

A Meisterstück Doué Geometry Classique aranybevonatú töltőtoll (MB118081) magas színvonalú kézírási élményt nyújt a gondolatok és ötletek papírra vetéséhez. Az apró részletekig kidolgozott dizájn ebben a mesterműben a Meisterstück szériára jellemző értékes fekete szintetikus gyantát állítja kontrasztba a finoman megmunkált geometrikus mintával díszített aranyozott kupakkal.

MB118081

A kézimunkával megalkotott tollhegy teljes egészében 18 karátos aranyból készült.

MB118081

A Montblanc Bohème Day & Night 30mm óra (MB129757) egy mesebeli jelenetet ábrázol, pihe-puha gyöngyházból kivágott felhőcskékkel. Fölötte nappalt és éjszakát kijelző korong fordul el, színátmenetes felületén a kék égbolt kivilágosodik a fénysugaraknak köszönhetően.

Montblanc Boheme Day & Night

Az időmérő 34 mm-es rozsdamentes acél tokban kapott helyet. Számlapja rózsaarany bevonatú indexeket, nyolc darab gyémántot és egy mandula alakú megnyitásban kék lakkozással felfestett dátumtárcsát tartalmaz. Az órát automata szerkezet hajtja, amely a zafír hátlapon keresztül látható, és rozsdamentes acél csattal vagy bőrszíjjal csatolhatjuk kiválasztottunk csuklójára.

Montblanc Boheme Day & Night

Valentin napi ajándékok uraknak

Montblanc 1858 Iced Sea Automatic Date és Meisterstuck 10cc

Valósággal rárúgta az ajtót az óraiparra a Montblanc első búvárórájával. A Montblanc 1858 Iced Sea Automatic Date (MB129369) megfelel a szigorú ISO szabványnak, miközben 300 méteres vízállósággal és automata felhúzású szerkezettel rendelkezik a 41 milliméter átmérőjű rozsdamentes acél tokban.

Montblanc 1858 Iced Sea Automatic Date

A kéttónusú kerámia lünetta önmagában is különleges megoldásnak számít, azonban az igazán látványos elem a számlap kialakítása. A gleccserek repedései és színjátéka által ihletett megjelenést a nagyrészt titokban tartott gratté-boisé technikával alakítják ki a Montblanc műhelyében.

Meisterstück Wallet 10cc pénztárca

A Meisterstück Wallet 10cc pénztárca (MB5524) egy klasszikus vonalvezetésű, kifejezetten elegáns öltözék kiegészítő férfiaknak. Összesen 10 darab bankkártya tárolására alkalmas és érmetartó rekesszel is rendelkezik. Anyaga full grain, vagyis a legjobb minőségű, színoldalán kikészített marhabőr.

Montblanc MB 01 Over-Ear Headphone

Jó helyen járnak, akik a kiváló hangzás mellett kivételes tapintási élményre is vágynak. A Montblanc MB 01 Over-Ear fejhallgató (MB127675) a nemes bőrborítást kombinálja a legmodernebb technológiával.

Montblanc MB 01 Over-Ear Headphone

Az Active Noise Cancellation zajos környezetben is élvezhetővé teszi a zenehallgatást vagy a hívások fogadását. A Proximity Sensor automatikusan elindítja/megállítja a zenét, amikor a fejhallgatót le/felvesszük. A Bluetooth 5.0 lehetőséget nyújt akár okosórához történő csatlakozáshoz is.