Újdonságok

AZ IDŐ ÉRTÉKES. AZ ÁTÉLT PILLANAT MÉG INKÁBB. RADO VALENTIN-NAP FEKETÉN-FEHÉREN

Az idő pillanatokból és emlékekből áll. Minden évben Valentin-napon kinyitjuk a szívünket és megünnepeljük azt, akit szeretünk. Visszatekintve az időben, emlékszünk arra, amikor először felfigyeltünk egymásra – a felismerés szikrájára, arra, hogy valami hirtelen felgyulladt bennünk. Emlékszünk a napra, az órára, arra a pillanatra, amikor találkoztunk. Az első érintésre, csókra, és azokra az első izgalmas lépésekre a közös jövő felé.

Minden szerelmi történet mélyén megcsillan egy ilyen felejthetetlen pillanat. Már a rájuk való emlékezés is megdobogtatja szívünket. Hát nem lenne csodálatos, ha egy téged mindig elkísérő személyes tárgy felidézné benned ezeket a pillanatokat? Ahogy akkor éreztél – és ahogy most érzel?

A Rado True Square Open Heart felidézi közös életetek legjelentősebb pillanatait – és a szívedbe zárt, féltve őrzött emlékeket. A négyzet alakú tok puha érintésű lekerekített sarkokkal és élekkel olyan anyagból készült, amely könnyűnek és melegnek tűnik, mint egy szerelmes érintés. A megnyitott számlap pedig a benne lévő szerkezet szívére tereli a tekintetet. A forma minden csuklóhoz illik, az egymást kiegészítő fekete és fehér változat pedig tökéletes Valentin-napi ajándék.

True Square Automatic Open Heart White – Hölgyeknek

Modellszám: R27073702

Hófehér high-tech kerámiából készült, nem karcolódik, nem fakul. Gyorsan átveszi a kéz hőmérsékletét, viselése, tapintása nagyon kellemes érzést kelt.

A számlap szkeletált kivágása bepillantást enged a 80 órás járástartalékkal rendelkező óraszerkezetbe is. Az élek arany színezést kaptak.

A számlapon 12 darab Top Wesselton gyémántot számolhatunk össze a tükröződésmentesített zafírkristály óraüveg alatt.

True Square Automatic Open Heart Black – Uraknak

Modellszám: R27086162

A 38 milliméteres fekete monoblokk funkcionális kerámia tok vízállósága 50 méter.

A függőlegesen csiszolt csontvázasított számlapon az élek és mutatók arany színezéssel ellátottak. Az éjszakai leolvashatóságot foszforeszkáló Super-LumiNova® lakkozás segíti.

A Rado által használt R734 számú mechanikus szerkezet járástartaléka teljesen felhúzott állapotban akár 3 teljes napon keresztül is biztosíthatja a működést. A véséssel díszített lengősúlyt és hidat a hátlap zafírüveg berakásán keresztül megcsodálhatjuk.