Style Blog

LÁSSUK RÓZSASZÍNBEN A VILÁGOT!- 5 újdonság a Guess órák legfrissebb kollekciójából

GUESS- a márkanév mely egyet jelent a divattal, csillogással, merészséggel. Idén tavasszal is előrukkolt egy igazán színes és bevállalós órakollekcióval a világmárka. Különleges és hagyományos formák, látványos és letisztult megoldások, sportos és elegáns stílusok egyaránt megtalálhatók a 2023-as tavasz/nyári szezon legfrissebb kínálatában. Lássuk, mit kínál a vadonatúj kollekció a rózsaszín kedvelőinek!

1. FAME

Háromszög formájú tok teszi különleges megjelenésűvé a Guess FAME karóráját, utalva ezzel a világmárka mára már ikonikussá vált logójára. Puha szilikon szíját dombornyomott márkajelzések díszítik. Ám itt is megfigyelhetünk egy érdekességet: az idei trendek közé tartozik a négyszögletes forma, így a márkajelzés betűi is ezt az alakot öltötték magukra.

A csillogást a számlap napsugaras megoldása biztosítja, úgyszint pink színben. Az óra sportos és könnyed megjelenésű, mégis tele van sok izgalmas részlettel. Tökéletes választás mindazoknak, akik az izgalmas darabokat kedvelik.

Cikkszám: GW0543L2

2. G HYPE

Egy újabb sportos design a GUESS karórák legújabb kollekciójából. A klasszikus vonalvezetés jellemzi ezt a típust, puha szilikon szíja biztosítja a kényelmes viseletet. Mégis van benne pezsgés: az ezüstszín acéltokot szemkápráztató, irizáló színben pompázó lünettával dobták fel.

Páros számú indexeinél a lünettát apró csavarok díszítik, szintén irizáló verzióban, a tökéletes összhang érdekében.

Cikkszám: GW0556L1

3. LADY IDOL

Egy igazán csajos, „Guess-es” karóra következik a sorban: csillámos, színátmenetes számlap és ragyogó kristályberakásos lünetta teszi ezt a modellt egy igazán szemet gyönyörködtető darabbá. Ez esetben sem maradhatott el a trendeknek megfelelő szilikon szíj, bájos rózsaszín színben.

Természetesen a tervezők ez esetben is gondoskodtak egy apró részletről, mely ’megbolondítja’ a Lady Idolt-t: nézzük csak meg közelebbről a számlapot! Csíkozott, háromszög formában enyhén nyitott, így bepillantást nyerhetünk az óra belsejébe.

Cikkszám: GW0530L4

4. FUSION

Egy ízig-vérig mindentbele darab! Kronográf számlapja enyhén nyitott,s egyúttal ezüst csillámmal díszített. Ezüstszín acéltokját irizáló lünetta ékesíti, gazdag kristályberakással. S ha eddig nem tűnt volna igencsak látványosnak ez a modell: az óra szíja halványkék szilikon, pinkre színezett bőrrel.

Lágy rózsaszín és babakék színeinek köszönhetően akár egy babaváró party-n is megállná a helyét!

Cikkszám: GW0553L5

5. OUTSPOKEN

Cikkünk végére tartogattuk a legérdekesebb modellt. Első ránézésre egy egyszerű, sportos, rózsaszín szilikon karórának tűnik. De nézzük csak meg közelebbről! Az ra szilikon szíján és számlapján keresztül „bemutatkozik” nekünk: I am made from plants / Powered by the sun. Azaz: növényekből készültem/ a nap ad energiát.

Láthatjuk tehát, hogy nem szokványos óráról van szó: a környezettudatosság jegyében készült.

Hátoldalát gravírozás dísziti, melyen a Föld látható, fókuszban az Amerikai kontinensel, utalva ezzel a márka eredetére.

A karóra újrahasznosítható díszdobozban kapható.

Cikkszám: GW0587L3