Style Blog

FesztiválszezON! – Top 5 férfi óra a Guess-től

GUESS- a márkanév mely egyet jelent a divattal, csillogással, merészséggel. Idén nyárra is előrukkolt egy igazán bevállalós órakollekcióval a világmárka. Különleges és hagyományos formák, látványos és letisztult megoldások, sportos és elegáns stílusok egyaránt megtalálhatók a 2023-as tavasz/nyári szezon legfrissebb férfióra kínálatában. Lássuk, mit kínál a vadonatúj kollekció a fesztiválszezonra!

1. LEGEND

Továbbra is tarol a hordóforma sikere a férfiórák körében. Az idei nyári szezonra a GUESS egy igazán különleges és részletgazdag megoldással készült! Habár a karóra egyszínű fekete, a rozsdamentes acéltok és a számlap kidolgozottsága mégis feltűnővé teszi: Az ikonikus G logót enyhén koponya-formájúra alakították , a tokot pedig vágott design díszíti.

Legend karóránk szíjáról is érdemes szót ejteni! Hogy a nyári hőségben még kényelmesebb legyen a viselete, a bőr inlay-t puha szilikonnal kombinálták.

Modellszám: GW0500G2

2. PRODIGY

Egy igazi tehetség, ha feltűnésről van szó! Aranyszínnel futtatott, négyszögletes, rozsdamentes acélból készült óratok öleli körbe a kerek, kronográf hatású, enyhén nyitott számlapot.

Szíjja mattfekete, lágy szilikonból készült, úgyszint a kényelmes viselet érdekében a nyári hőségben.

Modellszám: GW0569G2

3. EMPEROR

Ha inkább a klasszikus eleganciát kedveled, a GUESSS Rólad sem feledkezett meg. Nyolcszögletes lünetta ékesíti a klasszikus, ezüstszín óratokot. A szezon egyik legtrendibb színében pompázik a számlap, ez pedig nem más,mint az igéző mélykék. 12-es idexénél apró, csillogó gyémánt található, 3-as indexnél pedig dátumablak. Mindezek együtesen egy igazán elegáns külsőt adnak Emperor karóránknak.

Szíjja rozsdamentes acélból készül, a csatszemek csiszolt/polírozott kidolgozása ideális mind a visszafogottság, mind a csillogás kedvelőinek.

Modellszám: GW0573G1

4. DUKE

Ha igazán ki akarsz tűnni a fesztiválozó tömegből, ez a Te karórád! Már az óra színe is feltűnő: csillogó aranyszín bevonatot kapott a szíj és az óratok egyaránt. Lekerekített négyszögletes lünettáját fehér kristályok,s apró aranyszínű csavar-hatású díszek ékesítik. Igazán fenséges darab, hiszen a számlapon is extra csillogást találunk az aranyszín hálós mintázatnak és fekete csillámoknak köszönhetően.

Node itt még nem áll meg a ragyogás! Duke karóránk szíjában alul és felül is található egy-egy 12 kristállyal felturbózott csatszem.

Modellszám: GW0576G2

5. FRONT RUNNER

Ha a sportos vonalat részesíted előnyben, ezt a karórát Neked találták ki. Rózsaarany acéltokja mélykék karbonmintás lünettát kapott. Számlapja enyhén nyitott, így kis betekintést nyerhetünk az óra kvarcszerkezetének működésébe.

Dombornyomott, élénk lime zöld szilikon szíj teszi igazán érdekessé ezt a darabot.

Modellszám: GW0577G3

Fesztiválozásra fel!