Style Blog

INDUL A FESZTIVÁLSZEZON!- Bemutatkozik a Guess órák nyári kollekciója (2. rész)

Tavaszi cikkünkben bemutattuk a GUESS órák legújabb kollekciójának számos tagját. Most, hogy berobbant a nyár és vele együtt a fesztiválok időszaka, hoztunk Nektek pár igazán nyári, színes órát!

SOUTH BEACH – Emblem

A hajózás és a tenger ihlette a Guess South Beach termékcsaládját. EMBLEM órapárosuk hófehér, matt bőrszíjjal rendelkezik, elérhető arany és rózsarany színű tokozással is. A kevesebb több-elvet követve az óra számlapját mindösszesen a GUESS márka közismert logóját szimbolizáló, polírozott fém háromszög díszíti.

Emblem- GW0399L1 & GW0399L2

SOUTH BEACH- CO Pilot

A tengerész vonalon tovább haladva jött létre a CO Pilot órapáros. Sportos , részletgazdag design jellemzi, mely mégis egy egységes, letisztult képet alkot. Hófehér szilikon szíj adja az óra alapját, melyet fehér-tengerészkék és fehér-fekete szövethatású borítás díszít. Az órák rozsdamentes acéltokozása ez esetben is arany és rózsaarany színt kapott, fehér nylon lünettával. Számlapja kronográf hatású. S hogy ne vesszünk el a napok közt a nyári pihenések alatt, a CO Pilot órák naptár-funkcióval is el vannak látva.

CO Pilot – GW0406L1 & GW0406L2

RAINBOW – CO Pilot

S íme a nyári kollekció egyik legszínesebb darabja: CO Pilot Rainbow Edition! A szivárvány minden színében pompázó festést kapott a szilikon szíj és a kronográf hatású számlap minden mutatója is. Igazi vidám,nyári darab, tökéletes a fesztiválokra.

CO Pilot – GW0432L1

RACER – Striker

A GUESS a férfiakról sem feledkezett meg. Az autók szerelmeseinek alkotta meg a RACER kollekciót. A kollekció egyik impozáns s egyben környezetbarát (!) termékcsaládja a Striker. Újrahaszonsított műanyag felhasználásával díszített, sportos kivitelezésű karórák, enyhén nyitott számlappal. Elérhetőek fehér, mélykék és fekete színekben.

Striker – GW0428G1

RACER- Pilot

Íme a CO Pilot óra “nagy” párja. Szövet-hatású díszítéssel borított szilikon szíj, kronográf hatású számlapját rozsdamentes acél tokozás öleli körbe. Elérhető fekete, kék és vörös díszítéssel.

Pilot – GW0415G1

Nyaralás vagy fesztivál, ne felejtsd otthon Guess karórád, hogy Tiéd lehessen a nyár legtrendibb szerelése.