Újdonságok

Brodie Pawson a Mido barátja!

A Parkour egy extrém sport, amelyben akadályokon keresztül jutunk el minél gyorsabban, minél kevesebb energiabefektetéssel a célig, egyik helyről a másikra. Ha a Parkour sporthoz extrém látványelemeket, például hátra szaltót adunk, akkor már egy másik sportról, a freerunningról beszélünk.

Brodie Pawson akkor fedezte fel a Parkourot, amikor testvére, Dylan a Casino Royale-t nézte a TV-ben. Tíz év elteltével Brodie az ausztrál Ninja Warrior verseny szakembere lett. Brodie és Dylan olyan vizuális tartalmakat hoznak létre, amelyek a Multifort kollekciót mozdítják elő. A kapcsolata a Mido márkával 2017-ben kezdődött.

Az Ausztrál Ninja Warrior

Az Ausztrál Ninja Warrior egy olyan műsor, ami a rendkívüli képességekkel rendelkező rendes ausztrál embereket ünnepli. A program második szériájában a „mitikus Ninja-szigeten” elhelyezkedő Ninja Warrior az erő, az állóképesség és a mentális szívósság legvégső próbája és a világ legnagyobb és legnehezebb szabadtéri sportpályája.

A Parkour Ikrek YouTube csatornája

Brodie és Dylan ikertestvérek. Parkour Twins néven található meg YouTube csatornájuk. A csatornán megtalálható videóban mutatják be, hogy miért jó az, hogy ha az ember járatos a Parkour sportágban. A videón egy olyan gyakorlat látható, amelyben egy rossz fej, ellopja az iPhone X-es készülékét és elektromos gördeszkáját egy Parkour mesternek. Aki utána ered, a fején egy GoPro7 kamerával.

Arra a kérdésre azonban, hogy az ikrek közül ki alakította a rossz fiút? És arra a kérdésre, hogy ki alakította a jó fiút? Nagyon nehéz válaszolni…

Az Ausztrálok kedvenc akció jelenete

A Pawson ikrek arra kérték az ausztrálokat, hogy szavazzanak a kedvenc akció jelenetükre. Szavaztak és az alábbi videóban megtekinthetőek a nyertes jelenetek.

 

Brodie a MIDO márka barátja!