Frederique Constant

Frederique Constant

Frédérique Constant Geneve 1904-ben alapult meg Svájcban, és eredete két névre vezethető vissza:
Frédérique: Frédérique Schreiner, 1881-1969
Constant: Constant Stas, 1880-1967
"Live your Passion" szlogenjével a cég olyan ügyfeleket céloz meg, akiknek a siker a szenvedélyük. A márka arra összpontosít, hogy óráiban visszaköszönjön a mesterség iránt érzett szenvedély. Óráik teljes egészében a "Swiss Made" és a "Geneve Made" előírásainak megfelelően készülnek saját manufaktúrájukban.

Manufacture

Manufacture

A Frederique Constant Manufacture karóráiban egyszerre jelenik meg a klasszikus és hagyományos vonalak összhangja. Az órák tradicionális mivolta az aprólékos kialakításában rejlik, hiszen minden egyes darabot kézzel szerelnek össze.

Bővebben
Ladies Automatic

Ladies Automatic

Az egyedi elegancia élménye párosul a kifinomult megjelenéssel a Ladies Automatic gyöngyszemeiben, amelyek olyanok akár a csillogó ékszerek a nő csuklóján. Egyedülálló vonalvezetésük és a hozzáadott plusz design teszi igazán exkluzívvá darabjait.

Bővebben
Horological Smartwatch

Horological Smartwatch

Az időtlenség és a modern megoldások találkozásából születtek meg a Horological Smartwatch okosórái. Küllemüket illetően a hagyományos óra jegyei mutatkoznak meg, míg innovatív belső szerkezetüket a MotionX-re bízták.

Bővebben
Runabout

Runabout

A húszas évek yacht versenyeinek dinamikus hangulata inspirálta a Frederique Constant Runabout szenvedélyes mesterműveit, amelyek részletgazdag és precíz kivitelezésükkel kiemelkednek a hagyományos órák világából.

Bővebben
Vintage Rally

Vintage Rally

A hagyományos brit sportautók ihlette Vintage Rally limitált kiadású órái megbízható és aprólékos tervezés művei, amelyeket áthat a hagyomány és az érzékiség.

Bővebben
Slimline

Slimline

A tervezők részletes kivitelezése és kiváló szakértelme érezhető a Frederique Constant Slimline kollekcióján. Minden egyes modellje a szenvedélyes megmunkálás és a precízió ötvözete.

Bővebben
Classics

Classics

Frederique Constant Classics időmérőinek kialakításában visszaköszön a svájci óragyártás egyedülálló technológiája. Az órákat átjárja a klasszikus elegancia és a régi értékek megőrzésének hagyománya.

Bővebben

Kapcsolódó hírek

Chrono magazin

Merüljön el a luxus órák páratlan világában, és szerezzen időtlen élményéket velünk. Töltse le legújabb katalógusainkat most.

Bővebben